SETMANA DE LA NATURA

Més de 300 activitats a Catalunya

Del 2 a l’11 de juny de 2017

La Setmana de la Natura promou 300 actes arreu de Catalunya per connectar amb la Natura i implicar-se en la seva protecció.

L’objectiu de la Setmana és afavorir que la gent conegui la Natura, que hi connecti, que la visqui, que s’emocioni, des de la més llunyana, a la més propera a casa, per prendre consciència de la necessitat de prendre-se’n cura.

Hi ha programades activitats per divertir-se, per deixar-se sorprendre per la natura, i per aprendre.

A web setmananatura.cat es poden trobar  actes “de camp”, com sortides de descoberta i d’interpretació de la natura; o  jornades de voluntariat ambiental, per la restauració d’un espai degradat, per la plantació d’espècies autòctones, per la retirada d’espècies invasores o de residus abandonats; actuacions per promoure la biodiversitat com fer un hort, un jardí de papallones o posar caixes niu, a la ciutat, al camp o a la platja, o participar en un  bioblitz per conèixer la biodiversitat del nostre entorn.

O bicicletades per la mobilitat sostenible, o espigolades i dinars d’aprofitats contra el malbaratament alimentari. També  es pot assistir a conferències, debats, projeccions, per conèixer els valors naturals d’un espai i els problemes als quals ha de fer front o altres temàtiques ambientals.

MÉS INFORMACIÓ

Connectem amb la natura en família!

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.