FESTIVAL MARRAMEU

Festival Marrameu, a Torrelameu
Festival de contes i espectacles al carrer

Dies 3 i 4 de juny de 2017

Festival d’àmbit familiar, entreteniment, espectacles, exposicions….i tot gratuït.

Hi trobareu un espai per als més petits en forma de sorral, jocs tradicionals per grans i petits, una exposició de contes antics, parades, 2 escenaris amb programació d’espectacles i un espai de circ.

La inauguració serà el dissabte 3 de juny  a les 18h per Ares Teixidó, i posterior teatre i titelles de la “Princesa i el Pèsol” per Festuc Teatre.

La protagonista, Amira, filla del rei Mustafà d’Aràbia decideix  fugir, per evitar que el seu pare la casi amb un sultà que ella no coneix, el mateix li passa al príncep Arnau, quan la seva mare l’obliga a enamorar-se de la noia que sigui capaç de notar la presència d’un pèsol amagat sota set matalassos. Tot canviarà quan el destí farà que l’Amira i l’Arnau es coneguin.

Un espectacle de titelles amb música en directe apte per a tots els públics a partir de 3 anys que us transportarà en un mon ple d’imaginació, aventures i fantasia.

També hi haurà contacontes pels alumnes de la Universitat de Lleida i l’Aula de Teatre de Lleida, Clowns, circ aeri i taller.

Rua, animació  musical, escum, animació i batucada final!

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Torrelameu!

lloc

Torrelameu
25138 Lleida

Comarca:

Noguera

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.