FIRA PLAYMOBIL A TÀRREGA

Tàrrega se convertirá en la capital del Playmobil

Dies 6 i 7 d’abril de 2019
Al nou Pavelló del Club Natació.

Hi trobareu una exposició espectacular amb milers de figures, moltes activitats, tallers, inflables, concursos i botigues especialitzades en la venda de Playmobil amb les últimes novetats mundials.

Aquest any la temàtica està relacionada amb el món de l’art. Els participants hauran de recrear amb Playmobils algun tema relacionat amb un pintor, una obra artística o alguna creació original sobre aquest món.


PUBLICITATEl pavelló del Club Natació Tàrrega concentrarà més de 1.000 metres quadrats d’exposició i un total de 16 diorames que recrearan diversos mons i temàtiques amb més de 8.000 figures. El diorama més extens ocuparà 27 metres quadrats i plasmarà el poble dels víkings. Com cada any, aquestes construccions seran realitzades per SomosClicks, associació de col·leccionistes d’arreu del territori que recrearan mons de fantasia com el palau de Jabba (Star Wars), un circ victorià, l’oest, el ferrocarril, les vacances a la neu o, fins i tot, un atac marcià.

Solidaritat

L’esdeveniment tindrà un marcat sentit solidari: l’Agrat destinarà el 10% del romanent de les entrades a un projecte solidari del CAP de Tàrrega, on també hi col·laborarà SomosClicks. La Fira col·laborarà també amb Creu Roja Tàrrega i Caritas donant entrades gratuïtes a tots els infants sense recursos que atenen.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

data inici
06-04-2019
data fi
07-04-2019

lloc

Club Natació
Carrer de La Verge de Montserrat, 25300 Tàrrega, Lleida

Comarca:

Urgell
Latitud i Longitud:
41.643433, 1.144570
Web:
https://firaclickstarrega.wordpress.com/?#

Més informació

Preus

  • Menors de 3 anys. Gratuït
  • De 3 a 18 anys: 1,5 euros
  • Majors de 18 anys: 2,5 euros
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.