FESTA SOLIDÀRIA A BARCELONA PER A LA INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER DE MAMA

Jornada solidària al Parc de la Barceloneta

Dissabte 11 de novembre de 2017 d’1 a 20 hores

La festa solidària a Barcelona per a la investigació del càncer de mama s’ha dissenyat amb més de 40 activitats destinades a l’oci en família.

FESTA SOLIDÀRIA A BARCELONA PER A LA INVESTIGACIÓ DEL CÀNCER DE MAMA

Tallers per aprendre a posar-se un turbant; taller de nines; de maquillatge; de dansa; de Storytelling; d’activitats en anglès; de robòtica; de màgia; de pintura; d’arts marcials i de xi kung entre d’altres.

• Taula de Influencers que han tingut càncer de mama.

• Gimcana esportiva, espectacle infantil, actuacions de dansa; actuació de la Perla, la pallassa més famosa del món i cançons dels dibuixos animats.

• Show cooking amb degustació de plats, postres i refrescos.

Preu de l’entrada: 6 euros. Pots compra-la AQUÍ

Informació sobre la campanya de micromecenatge

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial Contra el Càncer de Mama, des de l’Associació Front Marítim Barceloneta (AFMB) s’inicia una campanya de micromecenatge per a la recerca en càncer de mama que es desenvolupa a l’Hospital del Mar.

La sensibilització per la prevalença d’aquesta patologia, 1 de cada 8 dones la desenvoluparà, i la proximitat d’un gran centre d’investigació com és l’Hospital del Mar estimula els associats a realitzar accions de captacions de fons per als diferents projectes d’investigació que s’estan desenvolupant. Aquesta campanya compta amb el suport i col·laboració de la Fundació Amics de l’Hospital del Mar.

Segons l’Associació Espanyola Contra el Càncer, el càncer de mama és el tumor maligne més freqüent entre les dones de tot el món, a excepció dels tumors, càncers de pell no melanomes. A Catalunya la taxa d’incidència és de 83,9 casos / 100.000 habitants. Per això des de la AFMB es vol col·laborar i convidar a tothom que ho faci perquè hi ha # 1000raons per contribuir a la recerca del càncer de mama del Mar. Volem conèixer i reconèixer el treball d’aquests investigadors que, sovint, necessiten fons per desenvolupar línies d’investigació que ajuden a les persones que pateixen aquesta malaltia. I des de l’Associació considerem imprescindible posar el nostre gra de sorra.

Fundació Amics de l’Hospital del Mar

Amics de l’Hospital del Mar és una fundació sense ànim de lucre que té com a missió aconseguir la col·laboració de ciutadans, empreses i entitats de la societat civil, per contribuir a l’excel·lència en atenció a la salut de les persones.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.