FESTA DELS NENS AL CELLER ALBET I NOYA

Festa infantil al celler Albet i Noya

Diumenge 2 de desembre de 2018 de 10.30 a 14 hores
El celler Albet i Noya acull “La Festa dels Nens” amb Pallassos sense fronteres el diumenge 2 de desembre.

Un any més, Albet i Noya i Pallassos sense fronteres s’uneixen per fer una jornada solidària al voltant dels més petits.

En un entorn idíl·lic, rodejat dels colors de les vinyes de tardor, podrem gaudir d’espectacles de pallassos, tallers de circ, food trucks gentilesa de Cal Blay i, és clar, dels millors vins d’Albet i Noya.

➡  L’entrada a la festa dels nens és oberta a tothom amb una donació de 5 euros que es destinaran a Pallassos sense fronteres.

Hi haurà activitats durant tot el matí per als més petits i també visites guiades al celler per als més grans. Cal Blay hi posarà el toc gastronòmic i Albet i Noya els vins.

Serà també una bona ocasió per omplir el celler de cara Nadal, ja que s’ofereixen descomptes i promocions en tots els vins!

El Celler Albet i Noya va deixar d’oferir un lot de nadal als seus clients i col·laboradors i va decidir destinar aquests diners a l’associació Pallassos sense fronteres. Des d’aleshores, ajuden a repartir somriures a totes les zones en conflicte del món. Amb la jornada del dia 2 es vol contribuir a fer encara més gran aquesta rialla col·lectiva a la vegada que volem donar a conèixer l’Associació i la seva tasca.

Pallassos sense fronteres és una organització no governamental catalana de pallassos, d’àmbit internacional i sense ànim de lucre, fundada a Barcelona el 1993 per un col·lectiu d’artistes procedents del món de les arts escèniques.

Entrada: Donació de 5 euros
No cal inscripció prèvia

Gaudeix del món del vi en família

Per a infants entre 2 i 13 anys
Tots els caps de setmana de 11.30 a 13 hores

Feu una visita al celler Albet i Noya.

CELLER ALBET I NOYA

Us proposem conèixer el món d’Albet i Noya des de dues perspectives diferents: la dels més petits, on coneixeran el procés d’elaboració dels nostres vins ecològics a través de tallers i activitats i la dels adults, amb els que visitarem el celler i la sala de bótes per conèixer tot sobre els nostres vins.

Al finalitzar, hi haurà una degustació de tres vins.

Mínim de 6 nens per a dur a terme l’activitat.

Preu: 10€ adults / 6€ nens

Indispensable reserva prèvia i cal contactar-nos amb antel·lació per consultar disponibilitat.


PUBLICITATEl celler Albet i Noya

Albet i Noya és un celler familiar pioner en l’elaboració de vins ecològics des de 1980. Estem situats a la regió vitivinícola del Penedès, concretament a Sant Pau d’Ordal (Subirats).

Actualment treballem amb 85ha de vinya pròpia on conreem al voltant de 25 varietats de raïm diferents, entre blanques i negres.

Elaborem més de 20 referències de vi entre vins blancs, rosats, negres i escumosos. Alguns dels projectes d’I+D que s’estan duent a terme tenen a veure amb la cerca de varietats resistents als fongs i adaptades al canvi climàtic, o en la mateixa línia de treball, també es duu a terme un projecte de recuperació de varietats prefil·loxèriques.

Guardar

MÉS INFORMACIÓ

Vine a la Festa dels nens!

data inici
02-12-2018

lloc

Albet i Noya
Can Vendrell de la Codina (08739 Sant Pau d'Ordal) - (Subirats) Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3844800, 1.8046003
Telèfon:
93 899 4812
E-mail:
visita@albetinoya.cat
Web:
http://www.albetinoya.cat/?#

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.