EXPOSICIÓ SOBRE VAN GOGH A BARCELONA PER ANAR AMB NENS

The Meet Vicent Van Gogh Experience

A Barcelona (Marina Port Vell) fins al 14 de juliol de 2019
A les 10, 12, 14, 16, 18 i 20 hores

Arriba a Barcelona la primera exposició itinerant oficial creada pels experts del Museu Van Gogh d’Amsterdam.


PUBLICITATI és que The Meet Vicent Van Gogh Experience et donarà l’oportunitat de conèixer una mica més la genialitat d’un dels pintors que van marcar un abans i un després en la Història de l’Art Contemporani.

A través d’una infinitat d’escenes multisensorials i audiovisuals pensades per a totes les edats, podràs fer un viatge al passat a través de la vida i obra de Vicent Van Gogh.

Amb l’objectiu de fer arribar el treball del pintor a tots els racons del món, els experts del Museu Van Gogh han creat una experiència immersiva en què recorreràs els moments més importants de la seva turbulenta vida, a més de les recreacions realistes de la seva obra.

Tingues en compte que a causa de la fragilitat de les produccions de l’artista, Meet Vicent Van Gogh no exhibeix les obres originals, sinó que en el seu lloc podràs tocar, sentir i mirar a través d’un microscopi fidels reproduccions deels seus quadres més coneguts per apropar-te una mica més a la veritable història d’un dels personatges més intrigants de la història.

A més, a través d’animacions multimèdia interactives, vídeos, projeccions a escala real realitzades amb la tecnologia més avançada fins a la data i cites que pertanyen a més de 800 cartes personals de Vicent, aquesta exposició aconseguirà deixar-te sense alè.

  • L’entrada et permetrà accedir a l’exposició en qualsevol moment de la franja horària seleccionada, però no abans ni després. Tot i que la durada estimada del recorregut és d’1 hora i mitja aproximadament, podràs romandre al recinte fins a l’hora del tancament.
  • Els menors de 16 anys hauran d’anar acompanyats d’un adult responsable.
  • Segons les indicacions de l’organització de l’exposició no es podrà accedir amb carrets de bebè, maletes o objectes voluminosos.
  • No s’admeten canvis ni anul·lacions.

Durada: 1 hora i 30 minuts

➡ Compra les entrades per l’exposició AQUÍ


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Descobreix la vida i obra de Van Gogh

lloc

Marina Port Vell

Comarca:

Barcelonès

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.