TALLERS INFANTILS D’ART CONTEMPORANI A BARCELONA

Art contemporani a Barcelona amb Blueproject Foundation

Per a infants de 7 a 10 anys

La fundació d’art contemporani BlueProject Foundation apropa l’art contemporani als infants de 7 a 10 anys mitjançant tallers gratuïts.


PUBLICITATEls tallers es desenvolupen a partir del contingut de les exposicions presentades a les sales de la fundació, així com de la trajectòria dels artistes. Els nens i nenes realitzaran diferents activitats amb un acompanyament musical específic.

El programa BLUE LAB 2019 l’imparteix l’artista Andrea Gómez.

Taller Blue Lab Pablo Rasgado

Dies a concretar

Gratuït

L’artista Pablo Rasgado (Jalisco, Mèxic) és un bricoleur minuciós, que no es conforma amb col·leccionar i adherir els fragments d’esdeveniments passats, sinó que a més reconfigura escrupolosament una nova gramàtica a partir de les escletxes d’històries que no són fàcilment visibles. La seva fascinació per l’arquitectura no està relacionada ni amb els ornaments ni amb la funcionalitat, sinó més aviat als espais negatius, als sediments ocults darrere de les parets, als residus que s’acumulen als marges i cantonades

Els nens i nenes de 7 a 10 anys participaran en una activitat basada en el treball de Pablo Rasgado on el punt de partida serà  la poesia concreta. Mitjançant alguns exemples d’aquest gènere en el qual el visual i espaial tenen la mateixa importància que el ritme i la rima, desenvoluparem exercicis en què transformarem el text en objecte, utilitzant les paraules i els espais buits com els blocs per construir formes i alhora sentit.

Parlarem sobre arquitectura i llenguatge, sobre les històries contingudes en l’espai, i de com els materials són en si entitats actives en una obra d’art.

Utilitzarem fusta, fang i paper, mentre escoltem la música de Luc Ferrari.

Inscriu-te al mail: info@blueprojectfoundation.org o al telèfon: 931 824 371

Places limitades.

 


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Tallers amb nens a Barcelona

lloc

Blueproject Foundation
Carrer de la Princesa 57 · 08003 · Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
931 824 371
E-mail:
info@blueprojectfoundation.org
Web:
http://www.blueprojectfoundation.org/ca/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.