ACTIVITATS FAMILIARS D’ESTIU A LLANÇÀ

Activitats familiars d’estiu a Llançà

Fins l’11 de setembre de 2019

Més de 500 activitats per gaudir de les millors vacances actives en família!


PUBLICITATEl programa d’activitats  Llançasummer 2019 ofereix un programa d’activitats per fer en família: “Vacances actives en família”!

activitats familiars d'estiu a Llançà

El programa de visites guiades gratuïtes que s’ofereix s’amplia a 8 visites guiades setmanals:

  • “Els ocells de Llançà”, “Nit d’estels a l’Albera”, “De caps a la bassa” “El licor del monjo Crispí”  “El Port i la Llotja”, “Emocions en família: el monstre dels petons”   i “ Taller Visita al Museu de l’Aquarel·la de Llançà”.

activitats familiars d'estiu a Llançà

També destaca la visita “Wine & Beach” que es farà del 15 de juliol al 15 d’agost i, com a principal novetat cal remarcar dues fantàstiques propostes de l’entitat Llançanenca Monmar; “Converses de taverna amb navegants locals”  i “ Esmorzar de pescadors amb en Jaume de Costa Mediterrània”.

Hi haurà sessions gratuïtes de snorkel per conèixer els principals itineraris subaquàtics de Llançà.

El servei de Biblioplatja del Port funcionarà diàriament de 10 a 14 hores amb la finalitat de prestar els serveis de préstec de llibres i premsa als usuaris.

activitats familiars d'estiu a Llançà

Els Tallers Infantils ofereix als infants  la possibilitat de gaudir de manualitats i tallers diversos en els racons de la Platja del Port (cada dia de 16.30 a 19.30 hores), Platja de Grifeu (cada dia de 10 a 14 hores) i a la Vila els dimarts, dijous i dissabte de 18.30 a 20.30 hores.

activitats familiars d'estiu a Llançà

També hi haurà  “Txi- Kung” “Ioga Sunrise” i “ioga sunset”  a les platges de Llançà, Els espectacles Infantils, El “Music & Wine”, El “Trail Running Tramuntanya”,  i el “Zumba i Aquagym al Port de Llançà”.

🔎 Mira totes les activitats AQUÍ


PUBLICITAT 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.