FIRA BARCELONA FORO SLOT A SABADELL

barcelona foro slot

La fira del món del scalextric el 29 i 30 de juny

Els teus fills són amants dels scalextric? Doncs aquest cap de setmana teniu pla a la Fira de Sabadell! La Fira Internacional Barcelona Foro Slot arriba per mostrar, tant a grans com a petits, el món dels cotxes i dels circuits en miniatura. Amb entrada gratuïta!

FIRA BARCELONA FORO SLOT A SABADELL

 

I ho fa amb activitats pensades per als més petits. A la secció infantil, els nens i nenes trobaran diferents tallers per gaudir i aprendre sobre els scalextric. En aquest cas, els petits seran els responsables de fer els millors decorats per al seu propi circuit d’slot! Què preferiu? Platges, camps, muntanyes… la imaginació mana!

barcelona foro slot

A més a més, a la Fira Barcelona Foro Slot hi seran els principals fabricants, entitats i associacions d’slot per tal de conèixer als veritables professionals d’aquest món. Una oportunitat genial per aprendre molt més sobre els scalextric.

barcelona foro slot

I si us agraden els cotxes d’scalextric també es mostraran alguns dels millors en aquesta fira, com un SEAT 1430, taxi de Sabadell, i una miniatura d’un Alfa Romeo 158, que va estar el primer classificat del Gran Premi d’Espanya al 1951. I fins i tot estan a la venda!

 


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

data inici
29-06-2019
data fi
30-06-2019
barcelona foro slot

lloc

Fira Sabadell
Pl. de la Sardana, 7, 08203 Sabadell, Barcelona

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.545082, 2.117334
Telèfon:
636 99 18 77
E-mail:
comercial@gestionferroviaria.es
Web:
https://barcelonatrain.com/slot/