TORRADA AMB ALVOCAT I OU DUR

tostada con aguacate y huevo duro

Un berenar i esmorzar saludable: torrada amb alvocat i ou dur

L’alimentació saludable és imprescindible pel correcte creixement dels nostres fills, i si parlem de l’esmorzar, encara és un tema més important! Trobar aliments saludables que ens ajudin a fer bones receptes no és gens complicat, i en alguns casos tampoc cal dedicar-hi més temps, sinó l’inrevés! I avui us donem una d’aquestes receptes: la torrada amb alvocat i ou dur.

torrada amb alvocat i ou dur

 

Ingredients

Aquesta recepta és ben senzilla, només necessitem:

  • 1 alvocat
  • 2 ous
  • espinacs
  • 2 llesques de pa d’ordi
  • Sal i oli d’oliva al gust
  • Pinyons torrats i llavoretes

 

Fem la torrada amb alvocat i ou dur

Comencem torrant les dues llesques de pa d’ordi. Mentrestant, anem pelant i tallant a trossos l’alvocat i fiquem els dos ous a bullir durant uns 8 minuts. Un consell per l’alvocat és ficar-hi per sobre una mica d’oli d’oliva i remenar els trossos ja tallats.

D’altra banda, una vegada tinguem les llesques de pa llestes, les podem untar amb una mica més d’oli i un bon pessic de sal perquè contrasti el gust de l’alvocat. Ara és l’hora d’anar col·locant els trossos ja tallats d’alvocat.

Pel que fa als ous, és molt important retirar-los abans que el rovell d’ou estigui massa fet.

La clau és deixar-ho només uns 8 minuts, 5 en els casos que ens agradi l’ou més cru. Els retirem, li passem aigua freda pel sobre, i anem retirant la pela d’ou. Una vegada tinguem l’ou pelat, el partim en dos o tres trossos pel mig, ho col·loquem per sobre de l’alvocat a la torrada, afegim una mica més de sal, i els pinyons torrats.

També podem afegir espinacs frescos!Amb què l’acompanyem?

La torrada la podem acompanyar d’altres ingredients per canviar el gust d’aquesta. Per exemple, al pa acabat de torrar li podem untar una mica d’all que contrasti amb el gust de l’alvocat i de l’ou. També podem afegir tomàquet, sigui triturat o en trossets per acompanyar l’alvocat, crema de formatge o ous ferrats.

Una altra manera de menjar l’ou és fer-hi una truita francesa i col·locar-la just al damunt de l’alvocat. O fins i tot fer de l’alvocat un bon guacamole! Només cal imaginació.

 

➡ Mira com fer guacamole AQUÍ

preparar guacamoleMÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.