A LA GRANJA!

a la granja

A la granja!

Fins als 5 anys

A la Granja és una aplicació educativa adreçada a estimular el llenguatge dels més petits (de 0 a 5 anys) amb originals il·lustracions dels animals de la granja.

Amb ella els nens podran aprendre el vocabulari relacionat amb els animals de la granja, escoltar els sons reals dels animals, iniciar-se en la lecto escriptura i familiaritzar-se amb  els diferents tipus de lletra ( majúscula, minúscula i lligada), tot això d’una forma divertida.

L’aplicació permet diversos modes d’ ús adaptat a l’edat o la capacitat del nen: mode bits, mode lectura de paraules, mode lletrejat  fàcil, mode lletrejat  i mode lectura de frases.

Es pot triar entre sis idiomes: anglès, castellà, alemany, francès, català i xinès. Recordeu que la tasca d’aconseguir que un nen es converteixi en un adult multilingüe comença AVUI!

I per als pares, l’aplicació ofereix una completa guia amb algunes directrius sobre la correcte  utilització de cada un dels modes i amb consells pedagògics de professionals en educació i estimulació primerenca.

Els pares ho agrairan molt!

A destacar també, les barreres per que el nen no accedeixi fàcilment a la xarxa.El disseny és original i atractiu per als nens.

Col·lecció: Apps de vocabulari
Títol: A la granja!
Desenvolupador: Sanoen
Dispositius: iPad

Idiomes: català,castellà, anglès, francès, alemany i xinès

IPad

MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Gràcies
  • Sanoen és una editorial digital, especialitzada en contes infantils educatius i interactius.
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.