Aprendre jugant

Per a nens de 0 a 6 anys

Sami Apps és un conjunt d’apps aplicades al desenvolupament global dels aprenentatges dels més petits en la seva primera etapa de creixement. Per a que els més petits desenvolupin les seves capacitats educatives, les seves habilitats cognitives i la seva gestió emocional mentre juguen i es diverteixen.

Apps de contingut divers (escriptura, matemàtiques, esquema corporal, emocions, classificació, música, memorització, desenvolupament artístic), Flashcards i Contes.

Una aplicació per a nens basada en el joc com a eina per a la seva educació, i plena de recursos per als pares.

Informació addicional per a pares i tutors a on es pot veure què treballa cada app, així com una proposta d’activitats extra per aplicar tot allò après en el vostre dia a dia.

Multidiomes. Gràcies al sistema d’idiomes resulta la solució perfecte per a famílies on es parla més d’una llengua o per a l’aprenentatge d’una llengua estrangera.

Cada app està desenvolupada en tres nivells de dificultat (1, 2 y 3) per adaptar-se a la realitat i al moment de creixement, cada nen és diferent i evoluciona a un ritme propi que cal respectar i potenciar.

Al finalitzar cada pantalla guanya una “medalla mussol” que podeu imprimir, pintar i col·leccionar en el puzzle amb la resta de medalles.

Flashcards
– Les flashcards poden passar-se a qualsevol edat. Amb elles es poden treballar tot tipus de contingut. Ajuden al futur procés de memorització i creen un espai de descobriment per als més petits.

– Al finalitzar cada pantalla guanya una “medalla mussol” que podeu imprimir, pintar i col·leccionar en el puzzle amb la resta de medalles.

Contes – Shake your story
– Els contes són el pont a les emocions dels infants. Un nen veu reflectides les seves pors, les seves inquietuds, els seus desitjos en els contes. A SAMI Apps el nen podrà treballar la seva educació emocional i el seu descobriment del món.


Aquesta app proporciona els elements bàsics per generar un conte nou cada vegada que l’obres. Hi ha un munt de combinacions possibles només cal fer volar la imaginació.

Utilitats
Sleep Baby Owl


Fes que el teu bebé dormi ràpid i tranquil·lament. Selecciona entre els diferents sons i fes que sonin contínuament o posa un temporitzador. També pots gravar la teva pròpia veu.

*Premi El Chupete a millor app infantil, dins de la categoria d’Interactiva.

Una app perfecta per treballar la memòria visual dels nens a través de dibuixos d’aliments, animals i transports ajudant en el desenvolupament dels més petits. També ajuda a millorar l’atenció, la concentració i augmentar la retenció i anàlisi de qualsevol informació.

Aquesta app compta amb diferents nivells en què es mostra als nens un model per observar. Després, s’ofereix el mateix dibuix però amb zones en blanc perquè ho pintin segons el model que han observat. Quan ja hagin omplert tots els espais en blanc, apareixeran les dues imatges juntes per comparar-(la pròpia app informa de si està bé o no). Compta també amb un apartat de dibuix lliure amb dissenys només per pintar.

Disponible per a dispositius iOS a l’App Store i Android a Google Play.

samiapps-kids-first-linesKids First Lines

Dibuixar línies és el primer pas en el procés d’aprenentatge de l’escriptura. L’orientació pràctica, el treball de les mans i gir del canell per dibuixar línies en diferents direccions assegurarà l’èxit en saber escriure les futures lletres. Amb aquesta app els més petits podran practicar sobre les diferents direccions i siluetes que es plantegen i aprofitar tots els nivells.

Disponible per a dispositius iOS a l’App Store i Android a Google Play.

samiapps-kids-first-quantitiesKids First Quantities

Perfecta per aprendre els nombres. Els nens no aprenen els números quan els diuen o els identifiquen, però sí que són capaços d’establir una relació amb l’objecte. Per exemple, quan saben que el número 5 correspon a la quantitat de cinc objectes.

Per això, amb aquesta app els nens començaran a entendre i aprendre els nombres reals i a relacionar cada ortografia de la sèrie amb el nombre d’objectes que pertany.

Disponible per a dispositius iOS a l’App Store i Android a Google Play.

.

Disponible a Android, Apple, Samsung i Amazon.

.

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page