CONTES AMB VALORS

Contes per compartir en família
Per a nens de 2 a 5 anys

Contes amb valors és una aplicació per compartir en família, per parlar junts sobre l´amistat, la superació, l´autoestima, la tolerància o el respecte i on és important divertir-se i també educar.

Els pares són una part importantíssima de “Contes amb valors”. Per aquest motiu l’aplicació compta amb una guia amb exercicis i consells per fer de la lectura una estona agradable i constructiva amb els nens.

Aquesta aplicació de l´editorial Edebé conté 5 contes però només un és gratuït quan et descarregues l´aplicació inicialment. Els altres es poden comprar a dins de l´aplicació per 1,79  cadascun per separat o tots 4 per 4,49 euros.

El conte gratuït és “El domador poruc”, una història d´un domador de circ que té por dels lleons! Entre tots els seus companys l´ajuden per tal de que pugui superar aquest mal tràngol. Ja veurem si ho aconseguiran.

La navegació és senzilla i intuitiva, hi ha jocs educatius, la banda sonora és original  i es poden provar el contes abans de comprar-los.

Els dibuixos que veureu tenen la firma d´alguns dels millors:

– Roger Olmos: Inclòs en la llista The White Ravens tres vegades
– Mercè Canals: Dos anys guanyadora del premi Caterina Alberti i Paradís.
– Maria Espluga: Guanyadora del premi Barcanova.
– Peírola: Premi internacional d´il·lustració Fundación Santa María.

Idiomas: Espanyol, Català, Anglès, Francès, Alemany, Italià, Portuguès

DESCARREGA’T L’APLICACIÓ

Per iPhone o iPad

 

 

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page