Dona-li voltes i voltes sense parar! 

Aquesta és una manualitat que mantindrà als nens i nenes distrets mentre la fan i també després d’haver-la fet.

Necessitarem un pot de vidre. Podem reciclar qualsevol que tinguem a casa, de melmelada, de conserves etc… Podem escollir una mida gran, mitjana o petita. Penseu que si els nens són petits caldrà escollir un pot petit ja que quan està ple d’aigua pesa més.

Busquem una joguina que ja no es fa servir massa, o la part d’una joguina que s’ha trencat o una que tingui força colors….serà divertit escollir quina joguina posem dins l’aigua.

Quan tinguem tots els estris necessaris preparats, agafem la joguina i l’enganxem al fons del pot de vidre. Quan s’hagi assecat serà el moment de posar-hi purpurines, boletes petites de suro, estrelletes de color, peixets petits de plàstic o allò que haguem trobat pels baguls i que no fem servir.

I després afegim l’aigua fins dalt de tot. Tanquem el pot i ja tenim la nostra bola de neu preparada per començar a girar-la i a girar-la i veure com les purpurines, el suro o els peixets petits pugen i baixen lentament.

 

 

 

 

 

 

 
QUÈ NECESSITEM?

Joguines velles

1 pot de vidre

Pegament

Purpurina

Aigua

 
 
 
 

 

 
 
 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page