MANUALITATS AMB LLANA PER FER AMB NENS

manualidades con lana

Idees amb llana per fer amb nens i nenes

La llana és un dels millors materials per cosir, fer peces de roba o fins i tot figuretes de colors… Però també és un material perfecte per a fer manualitats! A més a més permet utilitzar un munt de colors, tots aquells que més ens agradin, i formar gairebé qualsevol cosa. Des de Sortir amb nens us expliquem les millors manualitats amb llana per fer amb nens.

manualitats amb llana

 

Fem punt amb els nens i nenes

Fer punt amb els nens i les nenes és una activitat amb un munt d’avantatges. Amb llana podem fer moltes coses, coses de mil colors o fins i tot peces d’utilitat com la roba. I el que és millor, tot això es pot convertir fàcilment en una tarda de manualitats. A més a més, amb l’ajuda d’un adult no té res de perillós, i és una estona d’aprenentatge i de passar-ho bé en família.

 

Mussols amb punt de mitja

Els mussols també poden estar fets de les teles amb les que ens vestim. Mireu aquest de la foto! Amb moltíssims colors. Per fer aquests tipus de mussols hem d’utilitzar teixit de llana i fer-hi punt de mitja per cosir-lo. I hem de fixar-nos en els detalls! El bec, els ulls, el cos…

manualitats amb llana

 

Fem una serp i una ratapinyada amb llana

També podem fer altres animalons que poden esdevenir d’animals salvatges a animals simpàtics. Amb cartolines dels colors que més ens agradin retallem les formes de la serp i de la ratapinyada. En el cas de la serp, fem una línia amb petites corbes i en el cas de la ratapinyada podem utilitzar una plantilla per ajudar-nos. Després, agafem llana per complementar el color de la pell d’aquests animals, i anem passant fil per fil per la zona que hi vulguem decorar.

manualitats amb llana

➡  Mira com fer la manualitat pas a pas AQUÍ

 

Fem un pop de llana

Mireu que divertit! Un pop de llana ben original. I encara no ho sembli, és molt fàcil de fer. Agafem dues peces de llana i els ajuntem amb l’ajuda d’una goma i fent una mena de cap. La resta, els dividim en 7 o 8 parts, que seran les potes, i fem trenes amb la llana. Afegim dos ullets i una boca somrient si volem, i llest!

manualitats amb llana

➡  Mira com fer el pop de llana pas a pas AQUÍ

 

Fem roba amb llana

Sabeu que amb la llana podem passar una estona molt divertida fent peces de roba? Nosaltres escollim! Mantes, bufandes, mitjons… I poden ser dels colors que més ens agradin, o fins i tot combinar diversos colors.

manualitats amb llana

 Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.