LES COVES DE BENIFALLET

Cova Meravelles: una aventura entre estalactitas y estalagmitas

Molt a prop de la població que els dóna el seu nom, es troben les Coves de Benifallet. Aquest conjunt espelológico el conformen 6 coves: la Cova dels Meravelles, la Cova dels Dos, l’Avenç del Sifó, la Cova d’en Marigot, l’Avenç de l’Cataclisme i la Cova de l’Aumediella Gran.


PUBLICITATLes dues úniques coves que actualment es poden visitar són la COVA MERAVELLES i la COVA DEL DOS, les dues sorprenents i excepcionals per la seva bellesa.

La Cova Meravelles és una cova que podem visitar perfecamente amb nens i és molt recomanable.

Es tracta d’una cova amb formacions increïbles i estranyes que té un recorregut total de 510 metres ple de formacions variades que no ens deixen indiferents i que sorprenen a petits i grans. I tots ens preguntem: ¿com pot ser que la natura pugui crear una cosa tan bonica?

Amb explicacions molt amenes i divertides per part dels guies, passarem uns tres quarts d’hora molt divertits on aprendrem i podrem fer córrer la nostra imaginació tot observant les formacions i, a més ens sentirem com uns aventurers i descobridors.

Les dues coves a visitar estan ben senyalitzades i s’ofereixen visites guiades tot l’any.

El dia 1 de maig se celebra la diada de les Coves, en commemoració a la seva descoberta, i s’organitzen actes per a tal ocasió a la mateixa zona d’accés a les coves.

MÉS INFORMACIÓ

Coves de Benifallet

Comarca:

Baix Ebre

Més informació

Com arribar-hi

  • Sortint de Benifallet cap el sud, direcció Tortosa, per l’antiga carretera que ressegueix el riu, a uns 6 km. del poble.

Horaris

  • Hivern: Obert de l'1 de novembre al 31 de març: obert caps de setmana, festius i ponts excepte Nadal i cap d'any. Horari de 10 a 13:30 h i de 16 a 19:30 h
  • Estiu: Obert de l'1 d'abril al 31 d'octubre obert tots els dies excepte el 8 de setembre (festa local). Horari: de 10 a 13:30 h i de 16 a 18:30 hores
*Imatges cedides per l'Ajuntament de Benifallet.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.