FESTES DEL MODERNISME A LA COLÒNIA GÜELL

Festa del Modernisme de la Colònia Güell

A Santa Coloma de Cervelló
Dies 20 i 21 d’octubre de 2018

Les Festes del Modernisme a la Colònia Güell, recreen determinats elements de la vida de la Colònia Güell de l’any 1892, mitjançant racons teatrelitzats al carrer, actuacions musicals, taverna Modernista, exposicions i tallers per a la mainada.

FESTES DEL MODERNISME A LA COLÒNIA GÜELL

Aquesta recreació utilitza el mètode d’Història Viva mitjançant teatralitzacions al carrer i altres activitats culturals, totes elles en un context festiu i en un marc arquitectònic incomparable de la pròpia Colònia.


PUBLICITATAmb aquesta festa organitzada anualment per l’Associació La Colònia Modernista, es vol mostrar de la manera més fidel possible a la història, alguns aspectes de la vida social de principis del segle XX, així com els elements de l’arqueologia industrial que conté la Colònia Güell.

Però sobretot, amb la divulgació es vol contribuir a la preservació de la seva identitat, a la conservació del seu patrimoni arquitectònic i a la cohesió dels seu veïnat

Gratuït.

La Colònia Güell és una colònia industrial fundada l’any 1890. L’empresa va construir cases per a les famílies treballadores, escoles, l’Ateneu, la Cooperativa, l’església i altres equipaments socials per tal d’oferir unes millors condicions de vida als seus habitants. Diversos arquitectes que treballaven amb Gaudí van projectar la colònia i les seves cases. Era l’època del modernisme i la Colònia va néixer amb aquest estil. Finalment Gaudí va començar una església, que no es va acabar.

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a la Colònia Güell

Comarca:

Baix Llobregat
Latitud i Longitud:
41.3638770, 2.025652

Més informació

Aparcament
Els carrers del nucli urbà de la Colònia Güell quedaran tallats a la circulació de vehicles. L’organització ha habilitat dos espais d’aparcament per a turismes i un per a autocars. Hi podreu accedir des de la rotonda de la BV-2002, pel Camí de la Torre Salbana, continuant cap a l’Avinguda Lluís Companys i el Camí de Can Ros.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.