EXCURSIÓ AMB NENS A VILADRAU PER CONÈIXER ELS CASTANYERS

Excursió amb nens a Viladrau per descobrir la cultura al voltant dels castanyers i les castanyes.

  • Dies 11, 18, 24 i 25 d’octubre de 2020
  • Dies 1, 8 i 15 de novembre de 2020
  • Per a infants a partir de 4 anys

Castanyes, castanyers i tardor: Un moment únic al Montseny

Viu una matinal tardoral a Viladrau per descobrir i vivenciar un dels moments més màgics al Montseny ple de colors, olors i vivències de tardor.
Una passejada familiar de baixa dificultat pels boscos i corriols, per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera: els castanyers.

Excursió amb nens a Viladrau

Ens aproparem per mitjà d’anècdotes, contes i llegendes a una cultura lligada a les castanyes i castanyers, que amb el pas del temps s’ha anat oblidant i que volem recuperar.

Excursió amb nens a Viladrau

Una proposta motivadora que us farà viure les castanyedes del Montseny de manera responsable, diferent i única, en el seu moment culminant, la tardor.

Punt  de trobada: Hostal Bofill
Preu: 8€ / De 0 a 3 anys gratuït.

Possibilitat de fer activitats per a grups en altres dades.

 
Sortida en família per collir castanyes en una explotació agrícola i forestal a Viladrau i fer-ne un tastet

  • Dies 18 d’octubre i 8 de novembre de 2020
  • Per a infants a partir de 4 anys.

Veniu a collir castanyes i reviure la cultura al voltant dels castanyers i les castanyes en una explotació agrícola i forestal al bell mig del Parc Natural del Montseny.

Una passejada familiar de baixa dificultat pels boscos i corriols, per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny, els castanyers. Collirem castanyes dins una explotació certificada de castanyes i  acabarem amb un tast de castanyes torrades allà mateix, amb una mica de vi dolç, i tindreu l’ oportunitat de conèixer els productes de l’horta, amb certificació ecològica, que us poden oferir.

Viu una matinal tardoral a Viladrau, anirem a la recerca dels espectaculars castanyers centenaris del mas El Pujol de Muntanya de Viladrau, explicant les seves històries i llegendes i tot allò que hauríeu de saber de la tardor i que ningú us ha explicat encara.

Ens aproparem per mitjà d’anècdotes, contes i llegendes a una cultura lligada a les castanyes i castanyers, que amb el pas del temps s’ha anat oblidant i que volem recuperar.

Una proposta motivadora que us farà viure les castanyedes del Montseny de manera responsable, diferent i única, en el seu moment culminant, la tardor.

Punt  de trobada: Avinguda Montseny a la rotonda

Preu: 13 € / De 0 a 3 anys gratuït.

➡ Possibilitat de fer activitats per a grups en altres dades.
MÉS INFORMACIÓ

EduCa Viladrau Turisme sostenible al Montseny. Activitats en família

data inici
11-10-2020
data fi
15-11-2020

Lloc

Hostal Bofill
C/ Sant Marçal, 2 Viladrau

Comarca:

Osona
Latitud i Longitud:
41.844940, 2.393640
Telèfon:
670 22 46 49
Mòbil:
686 62 81 52
E-mail:
educa@educaviladrau.com
Web:
https://www.educaviladrau.com/?#

Més informació

Castanyes, castanyers i tardor!

Activitats en família per descobrir un moment únic al Montseny. Veniu a Viladrau!EduCA Viladrau, empresa acreditada amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural del Montseny, amb la certificació Biosphere, i amb més de 30 anys d’experiència,  us proposa la descoberta vivenciada de la tardor, un moment especial al Montseny, d’un dels arbres més emblemàtics del Montseny, mitjançant un dels seus arbres més emblemàtics, el castanyer i un dels fruits de tardor per excel·lència, la castanya.▪    EduCA Viladrau és un equip de professionals del turisme sostenible arrelat al territori. ▪    Proporciona experiències per descobrir, emocionar-se, sentir... i viure. ▪    Dissenya i realitza propostes turístiques des del rigor i del coneixement d’un territori singular. ▪    Compta amb un ventall ampli d’activitats úniques per a tots els públics basades en el turisme sostenible, responsable i de qualitat.