DAGFRID, UNA NENA VIKINGA

Dagfrid

La Dagfrid és una nena irreverent, inconformista i molt divertida… Ah! I també és vikinga. A més, és la protagonista d’una sèrie de novel·les per a lectors a partir de 7 anys que ben segur no deixarà a ningú indiferent.

 

Dagfrid, la nena vikinga

  • Llibre per a infants a partir de 7 anys

Dagfrid. Una nena vikinga és el primer títol de la sèrie de novel·les infantils escrita i il·lustrada per dos grans i premiats noms de la literatura infantil i juvenil: Agnès Mathieu-Daudé i Olivier Tallec.

A la Dagfrid li molesten moltes coses, començant pel seu nom.

Fet i fet, la vida d’una noia vikinga no és gaire divertida: es pentinen amb trenes enrotllades com ensaïmades per sobre de les orelles, porten vestits massa llargs i assequen el peix. Perquè els vikings només mengen això, peix.

A més, les noies no poden ni navegar ni fer les Amèriques. Bé, fins ara. Perquè la Dagfrid està molt farta del peix sec.

Llibre en català!

 
 

Dagfrid, a Thor i a dret

  • Per a infants a partir de 7 anys

Preparar el banquet dels caps del clan? La Dagfrid no en té cap ganes. Pot semblar que és un honor, que t’encarreguin aquesta tasca, però, de fet, és molt injust! Si ets vikinga has de cuinar peix pudent, mentre que si ets un noi viking fas coses com preparar-te per ser guerrer o per navegar. I, les coses com són, la idea que té el germà de la Dagfrid de preparar-se s’assembla molt a no fer res de res. Mentre que el banquet de la Dagfrid no es farà pas sol…

Idioma: català i castellà.

Compra el llibre Dagfrid, a Thor ia dret

 

Dagfrid i companyia

  • Per a infants a partir de 7 anys

Si tingués un animal de companyia, dormiria amb mi al peu del llit, jugaríem junts i tothom em diria que és una monada. Jo amb un gatet ja em conformaria. Però la mare diu que ni parlar-ne: el seu bacallanet, és a dir, el meu germà, els té al·lèrgia. Hauré de trobar alguna altra cosa.

Idioma: català i castellà.

Compra el llibre Dagfrid i companyia

 

Dagfrid a pèl

Als vikings no ens fa por el mar furient. En principi, vaja. Entre el pare que es mareja quan navega i el meu germà, a qui no deixen fer res, la meva família no va mai gaire lluny.

Per sort, tenim l’oncle Èrik, que va anar a viure a Groenlàndia. Així que, quan vaig saber que la meva cosina Helda es casava, se’m va escapar un crit d’alegria. Un casament viking sempre és una festa, però és que si, a més, hi afegeixes una travessia a la vikinga…

Idioma: català i castellà.

Compra el llibre Dagfrid a pèl

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.