CANÇONS DE TARDOR, de NOÈ RIVAS

canciones de otoño en catalán

Cançons de Tardor

Per a nens i nenes a partir d’1 any

Cançons de tardor ens convida a viure la tardor sense presses però amb intensitat, tot farcint la vida de música i cançons.

A gaudir de la bellesa del cromatisme del bosc, de l’espectacle de colors, i a gaudir de la natura, que ens regala els seus millors fruits: el raïm, les olives, les castanyes, els bolets…

Noè Rivas ens regala música i les cançons de tardor, i amb les il·lustracions de Mercè Arànega veurem esquirols, cargols, la castanyera, com cauen les fulles i també el pomer com dansa.

Aquest títol és llibre i és música, inseparables tots dos. En Noè Rivas i la Mercè Arànega ens ensenyen les bondats de barrejar música, poesia i imatge, un regal per als sentits i un pas endavant en l’educació dels petits, doncs és a la combinació de disciplines on trobaran el punt de partida per a la fantasia, alegria i creativitat.

“Quan cauen les fulles seques i els arbres s’han despullat, quan el sol va perdent la força que a l’estiu ens ha cremat, arribo jo, reposada, allà cap al tard plena d’or. Saps dir-me qui sóc? Si m’has escoltat bé, segur que ho sabràs!”.

Així comença aquest llibre i a continuació en Noè Rivas, l’autor i cantant, fa una presentació breu on ens convida a viure la tardor sense presses però intensament, tot omplint la nostra vida de música i cançons.

Això és aquest llibre: colors, música i cançons. Cançons de la tardor i les seves festes, cançons tradicionals, populars i noves. Totes són plenes de ritme.

La lletra de les cançons que hi ha al llibre, la trobareu en lletra lligada i acompanyada de dibuixos molt expressius i gràfics que permet als nens i nenes assimilar, comprendre i aprendre les cançons amb més seguretat i reforç.

El llibre va acompanyat de CD i les cançons segueixen el mateix ordre a llibre i cd.

Ritme, ritme, ritme. Alguna cosa més?

Bellesa, a les descripcions, les lletres, les imatges i la música.

Autor: Noè Rivas
Il·lustrador: Mercè Arànega
Editorial: Baula (Edelvives)
ISBN: 9788447923397 Llibre+CD
Número de pàgines: 40
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.