LLIBRES INFANTILS PER APRENDRE A RESPECTAR EL MEDI AMBIENT

El mar que més m’estimo

Per a infants a partir de 5 anys

LLIBRES INFANTILS PER APRENDRE A RESPECTAR EL MEDI AMBIENT

El mar que més m’estimo, escrit i il·lustrat per Laia Berloso, és un àlbum il·lustrat a tot color sobre la importància de cuidar els nostres mars, perfecte per educar els més petits en el respecte del medi ambient.

El Biel és un nen que li encanta el mar i tots els animals que hi viuen. Un dia, en submergir-se dins l’aigua, descobreix que el mar està ple de plàstics i altres residus. Amb un bot inflable i la canya de pescar del seu avi, intenta netejar-lo, però ell és massa petit i el mar és massa gran. Per aconseguir-ho necessitarà que tothom s’impliqui.

Amb la contaminació a causa del plàstic com a tema de fons, aquest àlbum pretén crear consciència en els més petits perquè puguin comprendre la importància de cuidar els nostres mars i conscienciar-los de la gravetat de la llença plàstics o altres residus. Però, també, de la necessitat de l’acció col·lectiva, explicant que és tasca de tots cuidar el nostre planeta perquè només junts serem capaços de canviar les coses.

El final del llibre inclou informació sobre la descomposició de les deixalles que llancem a l’aigua i les conseqüències que això té en les diferents espècies marinas que habiten els nostres mars. i oceans.

Autor: Laia BerlosoLa meva primera guia sobre el canvi climàtic

Per a infants a partir de 10 anys

LLIBRES INFANTILS PER APRENDRE A RESPECTAR EL MEDI AMBIENT

Una guia pràctica per entendre què és el canvi climàtic i com podem actuar per ajudar a prevenir-lo.

La meva primera guia sobre el canvi climàtic , del periodista ambiental José Luis Gallego, explica als nens i nenes a què ens enfrontem i com fer-ho.

El nostre planeta està greument amenaçat. El perill té moltes cares: contaminació, esgotament de recursos naturals, sequera… Tots els experts del món s’han posat d’acord en constatar el canvi climàtic que ens comença a afectar.

I la nostra missió és col·laborar per alentir els símptomes de la malaltia de la terra. Què podem fer?

En una nova edició en paper reciclat i a color, La meva primera guia sobre el canvi climàtic reuneix totes les claus perquè els més petits puguin entendre aquest fenomen.

José Luis Gallego fa un repàs de totes les causes i conseqüències d’una manera molt didàctica.

Autor: José Luis Gallego
Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.