FAIRY OAK: EL PODER DE LA LLUM

Fairy Oak, la trilogia

Una sorprenent història d’aventures i fantasia!
Un meravellós conte de fades, alegre i encisador!

Aquesta trilogia compta amb: “El secret de les bessones” (1), “L’encant de la foscor”(2) i “El poder de la llum”(3).

 

el secret de les bessones

 

 

El secret de les bessones (1)

Les extraordinàries aventures de dues germanes unides per un amor més fort que qualsevol poder

Fairy Oak és un poble màgic i antic, amagat als plecs d’un temps immortal.

Per trobar-lo, caldria viatjar entre altiplans i penya-segats escocesos, per valls florides, entre prats verds i badies de l’oceà.

El poble està habitat per criatures màgiques i éssers humans, però és difícil distingir les unes de les altres. De fet, fades, mags, bruixes i ciutadans normals viuen a casa de pedra des de fa tant de temps, que ningú presta ja atenció a les seves rareses. I després de tant de temps, tots s’assemblen una mica!

Tret de les fades, que són molt, molt petites i lluminoses i volen! Els mags i les bruixes de la vall les manen trucar perquè tinguin cura dels petits del poble.

Aquesta història està explicada, precisament, per una: Felí, la fada de les bessones Vainilla i Pervinca.

➡️ Compra El secret de les bessones AQUÍ

 L’Encant de la foscor (2)

A Fairy Oak el temps de la pau sembla de nou destinat a acabar, perquè l’antic enemic ha tornat a la recerca de revenja. I una mica més. El Senyor de la Foscor vol governar el món a les tenebres i, per fer-ho, ha de destruir l’altra meitat del poder màgic, la Llum.

l'encant de la foscor
Al segon capítol de la trilogia, l’Enemic estreny el seu setge a Fairy Oak. La defensa del poble és encomanada als Màgics, que ja en el passat van aconseguir rebutjar-lo, però l’Enemic s’infiltra entre ells i l’antiga aliança trontolla.

L’esperança està posada a les joves mans de Vainilla i Pervinca, les bruixes bessones, símbol vivent de l’antiga aliança, Llum i Foscor a la mateixa sang, “dues cares d’una moneda que no hauria d’existir”…

Sobre aquesta unió, l’enemic descarrega la seva destralada.

Sabrà resistir-se Pervinca a la fascinació de la foscor? D’això en depèn la salvació dels Màgics i els Singàgia.

Prossegueix així, entre mil aventures, el relat de Felí, l’hadita lluminosa a qui es confia la difícil comesa de protegir les bruixes bessones de Fairy Oak.

➡️ Compra L’encant de la foscor AQUÍ

 

El Poder de la Llum (3)

La guerra arrasa la vall de Verdellano. Els habitants de Fairy Oak organitzen la defensa, però el dubte enverina el seu esperit: ¿Haurà aconseguit l’enemic interposar-se entre les bessones?

el poder de la llum

L’antiga aliança entre Llum i Foscor s’ha trencat? Malgrat l’afecte de Vainilla, Pervinca es veu obligavdav a fugir, i és llavors quan l’enemic llança l’últim atac.

La muralla de Fairy Oak sembla resistir, però el senyor de la Foscor guarda encara una sorpresa que trasbalsarà els assetjats… Però potser no tot sigui com sembla.
Amb aquest tercer i emocionant episodi conclou el llarg relat de Felí, la petita fada lluminosa que vetlla per les bruixes bessones de Fairy Oak.

➡️ Compra El poder de la llum AQUÍ

 Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.