7 LLIBRES INFANTILS PER DONAR LA BENVINGUDA A L’ESTIU

libros infantiles

Llibres per a nens

L’Editorial Castellnou Infantil i juvenil un recomana 7 lectures ‘refrescants’ per donar la benvinguda a l’estiu!

COM TU

A partir de 2 anys

Una història que explica la importància d’acceptar les diferències que ens fan únics.

El delicat Conillet i l’enèrgic Porquet volen assemblar-se l’un a l’altre i comencen a jugar amb pinzells i a vestir-se com si fossin l’altre, fins que descobreixen que cadascú és una obra d’art tal com és.


PUBLICITATEL ZOO D’UN POETA, DE LA A A LA Z

A partir de 4 anys

Un conte per escoltar, sentir i comunicar… amb sons.
Un repàs divertit i atractiu de les lletres de l’abecedari. Cada lletra va acompanyada de la il·lustració d’un animal i d’un poema, fàcil de recordar, relatiu a la seva descripció.

SI JO FOS UNA GIRAFA

A partir de 3 anys

Per descobrir, observar i ampliar vocabulari de forma activa!

Primer títol de la col·lecció Si jo fos…, una col·lecció de llibres coneixements per a nens a partir de 3 anys. El seu plantejament convida els nens a potenciar la seva curiositat per descobrir i observar i potencia el coneixement d’un mateix i dels altres.

LA LLUNA BRUNA FA VACANCES

A partir de 5 anys

Una història que presenta la importància de saber gaudir del temps de lleure amb els amics.

La lluna Bruna i el seu amic, el coet Jordiet, volen a una petita illa enmig del mar tot escapant-se de la pluja. Junts es banyen i es relaxen, perquè les llunes també necessiten fer vacances de tant en tant!

FORA VERGONYA (TONI I TINA)

A partir de 3  anys

Un conte per parlar i identificar les emocions

El senyor Nàpius organitza una obra de teatre, i anima el Toni i la Tina a participar-hi. Al Toni li fa molta vergonya pujar dalt escenari. Com sempre, entre tots trobaran una solució perquè superi la timidesa. La col·lecció Toni i Tina consta d’un total de 6 títols i es complementa amb propostes per generar el diàleg amb els més petits.

EL VIATGE DE L’EVA

A partir de 10 anys

Una història sobre l’amistat, el canvi i la superació d’obstacles

Aquesta novel·la explica com, d’un dia per l’altre, pot canviarnos la vida i com aquest fet pot convertir-se en una experiència enriquidora. De cop i volta, la vida de l’Eva fa un tomb i ha d’adaptar-se a una nova situació. L’autora ha sabut mostrar els estereotips de les diferents maneres de viure segons la posició social, amb un vocabulari ric i ple d’humor.

CAPITANS VALENTS

A partir de 8 anys

Una novel·la d’aventures i aprenentatge, de Rudyard Kipling

Aquesta és la història de Harvey Cheyne, un adolescent nord-americà que cau al mar des d’un luxós transatlàntic i és salvat per un vaixell que pesca el bacallà. Al llarg de més de tres mesos treballarà amb un grup d’experts marins i un noi de la seva edat. Aquesta experiència el canviarà del tot. Fets fantàstics, perills inesperats, reptes de superació personal i una amistat per a tota la vida l’esperen al maR.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Llibres per a nens

Més informació

Editorial Castellnou  

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.