LA FUNDACIÓ MONA, A RIUDELLOTS DE LA SELVA

Fundació Mona

Veniu a conèixer els ximpanzés de la selva

Al Centre de Rehabilitació es recuperen del maltractament ximpanzés i macacos que han estat artistes de circ, de televisió, models de publicitat o fins i tot mascotes.


PUBLICITATMolts han viscut llargs anys en absoluta solitud i terribles condicions, però el centre de rehabilitació proporciona una excel·lent llar a aquests primats rescatats, on es recuperen vivint en família amb els seus congèneres, en un entorn natural. MONA els ofereix una segona oportunitat perquè tinguin una vida més digna i lliure de patiment.

A la Fundació Mona es treballa per sensibilitzar la població sobre la necessitat de protegir la natura i als nostres parents evolutius més propers.

Les visites

•    Visita per adults


Visita simple dirigida a un públic adult. Els visitants fan una visita guiada pel recinte de la Fundació a més de rebre l’explicació de què és i què fem a la Fundació Mona.
Aquesta visita té un duració aproximada d’1 hora i mitja.

Col·laboració de 6 euros per persona (nens menors de 4 anys no paguen).

•    Visita Ximpàtica amb taller

fundación mona
Visita dirigida a un públic infantil. Els visitants (tant nens com adults acompanyants) participen en la realització d’una manualitat que consisteix en un petit aperitiu que els cuidadors del centre repartirán als ximpanzés. Als nens els hi encanta veure com juguen i mengen!

Aquesta visita té una duració aproximada de 2 hores. Col·laboració de 9 euros per persona (nens menors de 4 anys no paguen).

fundació mona

La Fundació MONA no és un centre d’exhibició d’animals, només està obert al públic durant les visites guiades. Si un grup es presenta al centre sense hora concertada, no podrà veure els animals.

Així doncs, és obligatori reservar plaça amb antel·lació.

 

 

 

 

 

MÉS INFORMACIÓ

Centre de recuperació de primats

Ctra Cassà 1km s/n Riudellots de la Selva. 17457 Girona
Latitud i Longitud:
41.8982560, 2.814515
Telèfon:
972 477 618
E-mail:
visit@fundacionmona.org
Web:
https://fundacionmona.org/ca/

Més informació

 
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.