FAMILY DiR CHRISTMAS, MARKET SOLIDARI A BARCELONA

DiR celebra el Nadal amb un market solidari al gimnàs Diagonal DiR

  • Dies 20, 21, 22 i 23 de desembre de 2019, d’11 a 20 hores
  • A la zona del solàrium privat de Diagonal DiR
  • Accès gratuït! Accés a través del carrer Dr. Fleming núm. 20

Family DiR Christmas serà un espai obert a tothom amb activitats infantils, zona gastronòmica i market de moda on trobar tota mena de regals nadalencs.

El market s’ha organitzat amb dos objectius principals: oferir un espai amb activitats nadalenques  i recaptar fons per a projectes solidaris dirigits a la integració de persones en risc d’exclusió social.

Family DiR Christmas

Les activitats infantils del Family DiR Christmas

Hi haurà una oferta personalitzada d’activitats nadalenques organitzades per  “Flan sin nata” i un espectacle diumenge a les 12 hores.

Treballs manuals i activitats relacionades amb el Nadal.

– Podreu entregar les vostres cartes al Pare Noel.

My little Van Gogh: My Little van Gogh un estudi de creativitat i art per a famílies en el qual els nens exploren, creen i s’embruten per crear les seves primeres obres d’art. Hi seran presents al Family Xmas DIR amb un espai creatiu ple de sorpreses, en el qual els petits al costat dels seus pares podran deixar volar la seva imaginació i gaudir d’una instal·lació artística molt nadalenca. També durant tot el dia podràs apuntar-te a les seves mini tallers i experimentar amb divertides tècniques de process art i conèixer materials nous per crear els teus propis invents o per fer amb les mans i enginy els regals més especials.

– Smile room: escola respectuosa i trilingüe, s’inspira en filosofies d’educació lliure per als nens.

Comptarem amb diferents espais en què els nens podran jugar i explorar lliurement acompanyats de la seva família.
Proposem diferents àrees en les que busquem potenciar la creativitat, habilitats corresponents a la seva edat, concentració i diversió.

Sensorial: aguditzem els sentits explorant noves textures, a més de les nostres mans, fem servir instruments que ens permetin interactuar de diverses maneres amb el material

Art: ens expressem lliurement sobre un gran llenç usant diferents recursos (marcadors, ceres, colors, pintura)

Motricitat: amb plastilina, ampolles i pinces millorem les habilitats motores fines; amb obstacles, caixes i cèrcols practiquem la nostra motricitat gruixuda

TBkids: Activitat per a nens i famílies per gaudir de la robòtica a través de la creativitat.

Marietina: és una empresa que es dedica a tot el que es diu papereria creativa d’esdeveniments, dissenys personalitzats.

Al Family DiR Christmas trobareu una acurada selecció de productes per fer compres nadalenques i amb els quals descobrireu les últimes tendències, un espai gastronòmic amb food trucks amb una àmplia oferta culinària i la venda de galetes solidàries.

Finalitats solidàries destinades al projecte Ioga for All

Family DiR Christmas destinarà el 100% dels fons obtinguts a través de la venda de rebosteria durant el market a Ioga for All, un dels projectes solidaris de la Fundació DiR emmarcat dins de la seva missió de transmetre els valors de l’esport com a eina de cohesió social.

“Ioga for All” lluita concretament per fer arribar els beneficis de la pràctica del Ioga a col·lectius vulnerables. El projecte col·labora amb diverses entitats ajudant a col·lectius com: nens i nenes menors de la Fundació Pere Tarrés i la Fundació Espai Natura i Jove; persones amb discapacitats de la Fundació Aura; persones amb malalties oncològiques de l’Hospital de la Mar i l’AECC, i familiars de persones amb malalties greus com l’Alzheimer.

 MÉS INFORMACIÓ

Market soldiario para familias

data inici
20-12-2019
data fi
23-12-2019

lloc

Diagonal DiR
Carrer Dr. Fleming núm. 20 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.