KALIU PARK, ESPAI LÚDIC DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

Amb activitats lúdiques per a tots els públics.

  • Fins al 7 de gener de 2018 d’11 a 21 hores

Kaliu Park ofereix un munt de propostes d’oci, lleure, esport, emocions i sensacions. La Farga serà l’escenari d’aquest esperat esdeveniment amb pista de gel, tobogan gegant,  un espai amb jocs, tradicions, música i art i diferents activitats lúdiques i esportives per a petits i joves.

kaliu park

Tot plegat conformarà el Kaliu Park, previst durant les vacances escolars, en tres ambients diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic.

Al Kaliu Gel hi trobarem la pista de gel i el tobogan gegant.

La pista de gel tindrà una superfície de 1.500m2 on es podrà patinar amb  lloguer de patins. Hi haurà uns 200m2 de pista infantil per aquells patinadors/es primerencs.

kaliu parc

El tobogan gegant tornarà a fer les delícies de tothom i serà una de les grans atraccions del Kaliu Park. En els seus 50 metres de llarg per 14 d’ample podran lliscar grans i petits.

L’espai per desenvolupar els talents artístics serà aquest any el Kaliu Creatiu on hi haurà tallers de circ i percussió; música infantil amb concerts en directe; i activitats de ball.

El Kaliu Lúdic està reservat per a un munt d’activitats, també per a tots els públics: esports: bàsquet 3×3, tennis taula; i espais de lleure amb inflables, el ‘Món del Joc’, i una ludoteca infantil.

El Kaliu Park rebrà la visita del Pare Noel, els dies previs de Nadal, i del Patge Reial perquè tots els nens i nenes puguin donar-li les seves cartes.

L’entrada és lliure per a tothom, excepte les activitats de Kaliu Gel on caldrà obtenir una entrada.

MÉS INFORMACIÓ

Lloc

La Farga de L’Hospitalet
C/ Barcelona, 2 (L’Hospitalet de Llobregat 08901)

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
93 261 52 00
E-mail:
lafarga@lafarga.com
Web:
http://kaliupark.cat/?#

Més informació

Preus per al Kaliu Gel

Pista de gel:
  • Preu patinar pista de gel 30minuts:   7€
  • Preu patinar pista de gel 60minuts: 10€
  • Preu venta guants: 2€
  • Preu lloguer grampons (adults que acompanyin nens a la pista infantil): 3€
Tobogan (taquilla independent):
  • Preu 3 baixades: 5€