FIRA PLAYMOBIL A TÀRREGA

Tàrrega se convertirá en la capital del Playmobil

Dies 14 i 15 d’abril de 2018 al Pavelló Club Natació de Tàrrega
Dissabte 14 d’abril de 2018 de 10 a 21 hores
Diumenge 15 d’abril de 2018 de 10 a 19 hores

Hi trobareu una exposició espectacular amb milers de figures, moltes activitats, tallers, inflables, concursos i botigues especialitzades en la venda de Playmobil amb les últimes novetats mundials. I amb 7 venedors internacionals amb els productes més innovadors.

fira playmobil a tàrrega

La fira acull 14 diorames i el més gran girarà al voltant del món d’Egipte.

El cinema serà l’eix principal d’aquesta edició i el certamen comptarà amb un nou espai anomenat “Cine-Click” on es projectaran diferents pel·lícules i vídeos relacionats amb el món del Playmobil en una sala habilitada al Pavelló del Club Natació. Això permetrà comptar amb una nova zona on també s’instal·laran jocs i activitats per als assistents.

fira playmobil a tàrrega

L’esdeveniment tindrà un marcat sentit solidari: l’Agrat destinarà el 10% del romanent de les entrades a un projecte solidari del CAP de Tàrrega, on també hi col·laborarà SomosClicks. La Fira col·laborarà també amb Creu Roja Tàrrega i Caritas donant entrades gratuïtes a tots els infants sense recursos que atenen perquè també en puguin gaudir. A més, hi haurà un espai per a la campanya ‘Posat’ la Gorra’ d’Afanoc en la lluita contra el càncer infantil.

fira playmobil a tàrrega

Una de les grans novetats d’enguany serà que el tradicional concurs de diorames seguirà una temàtica targarina. D’aquesta manera, els participants del concurs hauran de recrear algun espai, alguna celebració o algun element targarí en el concurs que premiarà la millor creació el dissabte 14 d’abril.

També hi haurà un gran sorteig i aquesta vegada serà un Playmobil gegant que fa 1,50 metres d’alçada i que està molt preuat entre els amants d’aquesta joguina.

MÉS INFORMACIÓ

data inici
14-04-2018
data fi
15-04-2018

Lloc

Club Natació
Carrer de La Verge de Montserrat, 25300 Tàrrega, Lleida

Comarca:

Urgell
Latitud i Longitud:
41.643433, 1.144570
Web:
https://firaclickstarrega.wordpress.com/?#

Més informació

Preus

  • Menors de 3 anys: Gratuït
  • De 3 a 18 anys: 1,5 euros
  • Majors de 18 anys: 2,5 euros