FIRA DE TEATRE DE TITELLES DE LLEIDA

28 companyies, 91 actuacions i més de 300 professionals a la 28a Fira de Teatre de Titelles de Lleida.

Dies 4, 5 i 6 de maig 2018

Lleida acull la Fira de teatre de Titelles.

Els titelles inundaran els carrer, places i teatres de la ciutat durant tres dies amb un ampli ventall d’espectacles que inclouran des de propostes tradicionals fins les més innovadores; espectacles de sala i de carrer; per a totes les franges d’edat, amb prop d’un centenar d’actuacions que es realitzaran en diferents espais.

Fira de teatre de Titelles de lleida

Les companyies porten les seves maletes plenes, d’objectes, titelles, teatrets, escenografies… per explicar-nos històries increïbles, històries tradicionals que perduren de generació en generació, d’altres que ens parlen de temps futurs i que ens faran volar la imaginació.

Paral·lelament a la seva activitat escènica, la Fira organitza diferents activitats culturals, entre les quals destaquen: la Fira del Llibre de les Arts Escèniques, les Fires d’Artesans, exposicions, jornades tècniques, reunions, etc. Aquestes activitats contribueixen a generar un ambient encara més festiu.

Mira tota la programació

MÉS INFORMACIÓ

Titelles per a nens a Lleida

data inici
04-05-2018
data fi
06-05-2018

Més informació

Entrades

  • La venda i reserva anticipada d’entrades és a partir del 25 d’abril, i durant els dies de la Fira, al Centre de Titelles, excepte el cap de setmana anterior a la Fira i el dia 1 de maig, que el Centre de Titelles estarà tancat. La reserva anticipada es pot fer al telèfon 973 270 249 (de 10 a 14 h i de 17 a 19 h).
  • Les entrades també es poden adquirir una hora abans de començar l’espectacle als espais d’actuació, si no estan exhaurides.
  • Per l’espectacle Les Irréels s’obrirà la taquilla a la mateixa hora de l’actuació i no es podrà fer reserva anticipada. Els Amics de la Fira de Titelles i grups pactats poden fer la reserva anticipada fins al 19 d’abril.
Consulta tota la programació AQUÍ