GAUDEIX EN FAMÍLIA A WESTFIELD LA MAQUINISTA AMB EL WESTFIELD GOOD FESTIVAL

Westfield Good Festival

Arriba el Westfield Good Festival amb activitats per a nens i nenes!

Voleu viure un cap de setmana únic amb tot un seguit d’activitats gratuïtes per als infants i sense sortir de Barcelona? Doncs tenim el vostre pla ideal, gaudiu un any més del Westfield Good Festival a Westfield La Maquinista! Perquè els caps de setmana del 12 i 13 d’abril i del 19 i 20 d’abril, arriba la segona edició d’aquest festival amb tot un seguit de propostes de lleure i música.

Durant els quatre dies que dura el festival, marques com Decathlon, Freshly Cosmetics o Boboli posen a l’abast de tots els visitants diferents activitats per conèixer la importància dels hàbits de consum responsable. I, per descomptat, els nens i nenes també tenen moltes propostes de lleure per escollir!

El primer cap de setmana del Westfield Good Festival, els nens i nenes podran gaudir d’un taller de palletes sostenibles i un taller infantil en el qual podran dissenyar la seva pròpia tote bag.

Westfield Good Festival

S’ha programat un taller de cuina saludable per a nens a partir dels 2 anys: amb l’ajuda d’un slow juicer, els nens poden fer un suc de fruita i verdura. Cada suc té unes propietats que s’explicaran als nens mitjançant superpoders.

I també podreu participar en un taller de reciclatge d’envasos de vidre per a nens, a partir de 5 anys. Es decoren amb cintes, etiquetes i pintures pots de vidre de conserves. Convertim el vidre en una portaespelmes.

Els dies 19 i 20 d’abril, tota la família podreu degustar la gastronomia mexicana i ballar amb el concert de gratuït Santa Salut.

I el millor de tot, és que vosaltres mateixos podreu ser els encarregats de donar-li llum al seu concert gràcies a l’energy floor! Una plataforma que aprofita els passos i balls de la gent per tal de transformar-ho en energia. Si us animeu, tindreu accés preferent al concert de Santa Salut i podreu estar tres minuts sencers donant tota la vostra energia. Així que balleu sense por!

Ah! I a més a més, durant els dos caps de setmana podreu gaudir de ‘La città infinita’, un gran joc de construcció per a tota la família que té com a objectiu crear una ciutat amb residus industrials.

Ja ho teniu tot ben apuntat? Sabeu ja a quin taller anireu? Doncs no falteu i guardeu-vos la data al vostre calendari!

Agenda d’activitat Westfield Good Festival

 
MÉS INFORMACIÓ

data inici
12-04-2024
data fi
20-04-2024

lloc

Westfield La Maquinista

Horari

Divendres 12 i 19 d'abril de 17 h a 21 h

Dissabte 13 i 20 d'abril de 11 h a 14 h i de 17 h a 21 h