MADAGASCAR EL MUSICAL EN VIVO, A TARRAGONA

Viu les aventures de Madagascar

Dies 27 i 28 d’octubre a Tarragona

Els personatges de DreamWorks més taquillers de les pel·lícules “Madagascar” seran els protagonistes d’un musical exuberant i brillant: Alex el Lleó, Marty la Zebra, Melman la Girafa i Gloria la hipopòtam són les grans estrelles del Zoo de Nova York. Units entre ells per una forta amistat, quan una nit la gàbia d’un d’ells apareix buida, els altres “s’escapoleixen” per anar a la recerca de l’amic desaparegut.

madagascar el musical en vivo

Es trobaran junts en un vaixell directe cap a Àfrica, que serà desviat per un grup d’estranys pingüins que conspiren per aconseguir l’Antàrtida.


PUBLICITATD’aquesta manera, els quatre amics, que sempre han viscut en captivitat, hauran d’aprendre que significa viure en la natura salvatge.

madagascar el musical en vivo

Un inesperat viatge els portarà al salvatge i boig món de Rei Julien a Madagascar que els acollirà al ritme de l’hit “Move it, Move it”.

Madagascar és un himne a l’amistat dedicat a un públic de totes les edats, una travessia oceànica que portarà els espectadors des de la jungla urbana dels gratacels de Nova York fins a les platges de la meravellosa illa africana.

* Els menos de 2 anys no paguen entrada si no ocupen seient.

MÉS INFORMACIÓ

Musical amb nens a Tarragona

data inici
27-10-2018
data fi
28-10-2018

lloc

Palau Firal i de Cogressos de Tarragona
Arquitecte Rovira, 2, 43001 Tarragona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.113770, 1.251840

Més informació

Compra les teves entrades

* Els menos de 2 anys no paguen entrada si no ocupen seient.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.