FESTA MAJOR DE FENT PAÍS, 11 ANYS

Aconsegueix entrades amb el 50% de descompte per la ‘Festa Major’ de Fent País.

El portal d’experiències per regalar celebra el seu 11è aniversari amb una festassa per a tota la família.

festa major de ent país

Serà el pròxim dissabte 20 d’abril, a Cal Segudet, en un entorn privilegiat a només 15 minuts de Manresa. De 10 del matí a 22 h s’hi podran trobar activitats infantils, música en viu, foodtrucks i moltes sorpreses!

festa major de ent país

L’aforament és limitat, però encara hi sou a temps de comprar les entrades amb un 50% de descompte amb el codi SORTIRN24. 👉🏽 AQUÍ

De 10,30 fins a les 13 h la canalla descobrirà el món del circ sota un gran envelat amb tallers organitzats per l’Associació de circ LaCrica, i així, els pares i mares podran fer petar la xerrada a l’arbrada del costat.

festa major de ent país

 

Durant tot el matí també hi haurà activitats enmig del bosc, sota una gran alzina centenària: contacontes a les 11 h i  un espectacle d’animació per part de la companyia Ai Carai!, on la gresca i el bon rotllo estaran assegurats!

Al migdia (de 14 h a 16 h), mentre els adults dinen o fan un vermut amb vistes a Montserrat, els menuts treballaran la fusta fent figuretes amb materials del bosc.

festa major de ent país

 

Els adolescents també hi tenen cabuda i matí i tarda tindran preparat l’Escape Room d’exterior “Missió Espacial” que els farà conscienciar sobre el canvi climàtic. Seran capaços de desactivar el llançament d’un coet en 60 minuts?

festa major de ent país

 

Pel que fa a les activitats de tarda, a les 16 h i també sota la gran alzina, el David Joglar, amb la seva guitarra, els farà un concert on ningú podrà parar quiet i no hi faltarà el bon humor!

Bitlles catalanes, batucada…

festa major de ent país

 

A més a més, al llarg del dia hi haurà concerts (el duet Canela n’Drama que amenitzarà l’hora del vermut, la sobretaula amb l’Enric Ez i el bon rotllo de mitja tarda amb Mogambo Live), servei de barra i sortejos.

Compra les entrades amb el 50% de descompte amb el codi SORTIRN24 👉🏽 AQUÍ

 
MÉS INFORMACIÓ

data inici
20-04-2024

lloc

Manresa, Cal Segudet

Horari

De 10 a 22 hores

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.