ESPECTACLES PER A NENS A LA SALA ARS, TEATRE BCN

Rateta… I si escombres l’escaleta?

Fins al 5 de maig de 2019
Dissabtes i diumenges a les 17.30 hores
Per a infants a partir de 3 anys

En una comunitat de ratolins de les golfes, hi viuen les joves ratetes.  Totes s’espavilen, estudien i es preparen per assolir els seus objectius : informàtica, futbolista, mag…..Totes menys la Rateta, que només s’espavila per veure com pot defugir les obligacions, per fer la seva voluntat i per perdre l’estona.


PUBLICITATUn dia, a la granja, hi arriba el Gat. Això suposa un gran perill pels ratolins, sobretot que mai no l’han vist i no saben com és. A tall d’exemple del que els hi podria passar, un d’ells explica el conte de La Rateta que Escombrava l’Escaleta, que va ser enganyada pel gat.

Però la Rateta, malgrat tot, imagina com es divertiria amb els pretendents si ella fos la protagonista del conte. I per què no ser-ho?

Però la realitat és ben diferent, sobretot quan se li presenta el Gat. Gràcies al que ha après amb el conte que li han explicat, podrà lliurar-se d’ ell i, a la vegada, comprendrà que aprendre sempre ens és útil.

És un espectacle musical, optimista, esbojarrat i divertit, farcit de cançons musicades i amb coreografies, que donen color al muntatge amb pinzellades de joc i eufòria.

El muntatge ens parla de la importància del coneixement, del valor de l’esforç i l’estudi. I també fa una reflexió sobre els rols socials, encarnats en aquesta comunitat per uns ratolins amb una personalitat i unes característiques definides.

➡  Compra les entrades per “Rateta… I si escombres l’escaleta?  AQUÍ

 


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Teatre per a nens a Barcelona

Lloc

Sala Ars Teatre BCN
C/ de les Jonqueres, 15 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
93 6539566
E-mail:
produccio@salarsteatre.com
Web:
http://www.salaarsteatre.com/?#

Més informació

Com arribar-hi
  • Metro: Urquinaona (L1 y L4)
  • Autobús: Plaza Urquinaona (39,55,H16,N4)