ESPECTACLES PER A NENS A LA SALA ARS, TEATRE BCN

El llibre de la selva

Diumenge 4 de juliol de 2021 a les 12 hores

En Mowgli és un nen que s’ha criat a la selva en companyia dels llops i altres animals salvatges.

espectacles per a nens a la sala ars

Quan Shere Kan, el tigre més malvat de la jungla, s’assabenta de la seva presència, es proposa matar-lo, donat l’odi profund que sent per l’espècie humana.

La pantera negra, Bagheera, decideix protegir-lo portant-lo al poblat dels homes, però Baloo, un ós que es farà amic d’en Mowgli, s’enfronta a Bagheera pensant que ell el podrà protegir del tigre. Mowgli ha de decidir entre quedar-se amb la seva família de la selva o anar a viure amb els seus congèneres humans…

 

Aladdí

Dies 3, 10, 17 i 24 de juliol a les 16:30h i els dies 11 i 25 a les 12 hores

Aladdí és un noi d’un país llunyà d’orient que es guanya la vida fent malabars al carrer.

Un dia coneix la Princesa Jazz i s’enamora d’ella, però sap que mai es podran casar perquè ell no és un príncep. Quan un familiar que feia anys que no veia li ofereix la possibilitat d’entrar a la cova de les mil meravelles, veu l’oportunitat de fer-se ric i així guanyar-se el dret de pretendre a la Princesa Jazz.

La Caputxeta i el llop

Dies 4, 11, 18 i 24 de juliol de 2021 a les 16:30 hores

Hi havia una vegada una noia anomenada Caputxeta Vermella que havia de portar una cistella a la seva àvia. La cistella conté els ingredients necessaris perquè l’àvia pugui preparar un bon pastís per participar en un concurs. Tot creuant el bosc, la Caputxeta coneix un llop que l’enganyarà per ser el primer en arribar a casa de l’àvia i menjar-se tots els pastissos… i qualsevol altra cosa que trobi pel mig.

Un musical compost per una pianista que acompanya, en tot moment, la narració de la història.

 
 

Els tres porquets

  • Dies 3, 10, 17, 18 i 24 de juliol de 2021 a les 12 hores

Hi havia una vegada tres porquets que vivien amb la seva mare. Un bon dia, l’empresa on treballa la mare tanca la filial i l’obliga a marxar tota sola a la Xina per conservar la feina.

espectacles per a nens a la sala ars

És llavors quan els tres porquets s’hauran d’espavilar i construir-se una casa des de zero.

Les desavinences entre germans faran que cadascú se’n faci la seva segons el seu criteri i les seves ganes de treballar: una casa de palla, una de fusta i una altra de maons.

Totes tres construccions seran posades a prova pel temible llop ferotge, que no podrà evitar les seves ànsies per clavar una bona queixalada als tres porquets.

 


Blancaneus i els set nans

Dies a concretar

Vet aquí que una vegada hi havia una reina molt vanitosa que preguntava cada dia al seu mirall màgic qui era la dona més bonica del món i ell sempre responia que la més bonica era Sa Majestat.

Però un dia la resposta va canviar i el mirall va dir que la Blancaneus, la nova criada de la reina, era la més bonica del món. En assabentar-se’n, la reina farà tots els possibles per desfer-se de la noia, però la Blancaneu comptarà amb l’ajuda dels set nans del bosc i l’amor del príncep.

N’hi haurà prou per parar els peus a la reina malvada?

Idioma: català

Durada: 55 minuts

Els menors de 2 anys no paguen, sempre i quan no ocupin seient.

MÉS INFORMACIÓ

Teatre per a nens a Barcelona

lloc

Sala Ars Teatre BCN
C/ de les Jonqueres, 15 (Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
93 6539566
E-mail:
produccio@salarsteatre.com
Web:
http://www.salaarsteatre.com/?#

Més informació

Com arribar-hi
  • Metro: Urquinaona (L1 y L4)
  • Autobús: Plaza Urquinaona (39,55,H16,N4)