ENCONTATS, MERCAT DEL CONTE INFANTIL A BALAGUER

Mercat del conte infantil de Balaguer

Diumenge 7 d’abril de 2019 de 10.30 a 20 hores

Encontats és una jornada lúdico-festiva al voltant del món dels contes, amb diferents espais i activitats programades, amb l’objectiu de fomentar la lectura en família.

encontats

Una proposta fantàstica per passar el dia en família en un entorn “de conte” amb activitats totalment gratuïtes, a l’aire lliure i en un ambient festiu.

encontats

Durant tot el dia es poden veure contes infantils per diferents edats, parades de llibres, editorials i artesania relacionats amb els contes, com també diferents tallers i jocs. També hi ha espais de contes i jocs per a nadons.


PUBLICITATPerquè les famílies no s’hagin de desplaçar també s’ofereix un servei de bar amb menús infantils i entrepans pels adults.

L’espectacle “Donem una volta al cos” a càrrec de Xiula serà l’encarregat de fer la cloenda d’aquest dia tan intens i ple d’activitats.

encontats

Els objectius de l’Encontats!
  • Fomentar la lectura en la petita infància a partir d’una jornada adreçada a públic familiar al voltant del món dels contes
  • Promoure l’ús d’espais no habituals per al desenvolupament d’activitats culturals (centre històric)

encontats

  • Complementar els projectes que porta a terme la Biblioteca al voltant de la promoció de la lectura en infants i joves (Creixem Llegint, Educar & Família…)
  • Fomentar la producció de textos narratius i la creació en els més joves a través d’un certamen de narrativa adreçat a joves escriptors

Mira el Programa d’espectacles AQUÍ

encontats

Mira el Programa de tallers i jocs AQUÍ

encontats

 


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

data inici
07-04-2019

Més informació