CURSA MERCABARNA EN FAMÍLIA

Viu a Mercabarna la festa de l’esport i l’alimentació saludable

Diumenge 7 d’octubre de 2018

➡ Activitats gratuïtes per a infants de 9,30 a 13,30 hores

Una jornada lúdico-esportiva per a petits i grans!

4a Cursa Mercabarna 5K-10K

El proper diumenge 7 d’octubre a les 11 hores,  Mercabarna organitza la 4a Cursa Mercabarna, en què runners a partir de 14 anys podran recórrer aquest equipament indispensable per a l’alimentació de tots els catalans. Els participants hauran pogut triar entre dos recorreguts, de 5 o 10 Km, respectivament, que travessaran, entre altres indrets del recinte alimentari, alguns mercats centrals: El Mercat Central de Fruites i Hortalisses, amb parades obertes per donar una idea de com és el seu dia a dia, i el del Peix que, tot i sense activitat, permetrà imaginar com es produeix la venda cada matinada.

Les inscripcions per a aquesta Cursa estan obertes. Si voleu descobrir Mercabarna recorrent les seves entranyes en una de les curses populars més peculiars de Catalunya, i emportar-vos a casa una bossa ben farcida d’aliments frescos, no trigueu a inscriure-us! Ho podeu fer AQUÍ (fins al 4 d’octubre de 2018)

Activitats gratuïtes per a infants

El diumenge 7 d’octubre hi haurà un munt d’activitats gratuïtes per a nens i nenes a Mercabarna: Taller de cuina, circuït de proves atlètiques, creació de rams de flors i molt més!

L’activitat física i un hàbits alimentaris saludables són fonamentals per gaudir d’una bona salut. I a Mercabarna els nens i nenes podran descobrir-ho tot jugant, en les activitats infantils que s’organitzen en el marc de la 4a Cursa Mercabarna, el diumenge 7 d’octubre de 9:30 a 13:30h.

Tallers gratuïts d’alimentació saludable

Els infants es convertiran en petits xefs i aprendran a no malbaratar menjar al taller de cuina d’aprofitament; descobriran els peixos del Mediterrani al taller ‘Creix amb el peix’; gaudiran tastant fruites i hortalisses als tallers ‘5 al dia’; jugaran amb la piràmide dels aliments de la mà de Creu Roja; i fins i tot podran realitzar un taller de plantes aromàtiques i fer arranjaments florals de la mà de ‘Flors i plantes cada dia’.

Activitats esportives per a infants

Tots aquells que ho vulguin podran sentir-se uns atletes en la cursa infantil (prèvia inscripció al web de la Cursa), o realitzar un circuït guiat de proves atlètiques amb salt de llargada, llançament de vòrtex, etc. O saltar al pop del reciclatge i aprendre la importància de la separació de residus mentre riuen i cremen energia.

Activitats solidàries

I en acabat, tota la família pot participar a l’àpat solidari, amb botifarrada, sardinada, beguda i postres. Això sí, a un cost de 3€ per persona que es destinen íntegrament a  *Fundació Esport Solidari Internacional, una entitat sense ànim de lucre que ajuda als infants i als joves en situació de vulnerabilitat perquè, mitjançant l’esport, puguin realitzar-se com a persones i assolir cotes de felicitat.

*La captació íntegra de l’àpat solidari i els donatius aniran destinats a un programa esportiu per a infants en risc d’exclusió social. L’euro solidari que aportin els corredors en el moment de fer la inscripció i el import que es recapti per la venda de tiquets per al dinar es destinaran íntegrament a aquesta entitat social. L’Obra Social de La Caixa, com a col·laboradora social de la Cursa, aportarà un euro solidari per cada euro que es reculli en el menjar. A més, al recinte de la Cursa s’instal·larà un punt de recollida de material esportiu (roba, calçat, pilotes, etc.) que es lliurarà també a la Fundació Esport Solidari Internacional.

MÉS INFORMACIÓ

Festa de l’esport i l’alimentació saludable

data inici
07-10-2018

Lloc

Mercabarna

Més informació


➡ INSCRIPCIONS AQUÍ (fins al 4 d'octubre de 2018)Els preus per participar-hi són de 10€ (5 Km) i 12€ (10km), fins al 24 de setembre i de 12€ i 14€, respectivament, a partir d’aquesta data, i inclouen la bossa del corredor, la samarreta tècnica i l’àpat solidari. Els acompanyants que no corrin podran gaudir gratuïtament de totes les activitats de la festa menys de l’esmorzar solidari, que els costarà 3€.