SETMANA DEL TURISME INDUSTRIAL

Descobreix com es fan les coses amb activitats per a tota la família!
Amb la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya

Fins l’11 de novembre de 2018

La Setmana del Turisme Industrial és una oportunitat per a descobrir en família el patrimoni industrial de Catalunya des d’una òptica totalment diferent: museus, antigues fàbriques, mines, colònies tèxtils, molins de paper, centres d’interpretació, i fins i tot algunes empreses, obren les seves portes a tothom perquè descobrim “Com es fan les coses”

setmana del turisme industrial

Però, a més, us conviden a participar en gairebé un centenar d’activitats pensades per a gaudir-ne en família.

El Bus a Cegues

Un any més, l’activitat estrella de la Setmana del Turisme Industrial és el recorregut sorpresa del Bus a Cegues, que es realitzarà el dia 3 de novembre i que comptarà amb nou rutes diferents, de les quals l’únic que podran saber els participants és el nom de la ruta, l’hora de sortida i d’arribada.

Les primeres 500 persones que s’apuntin a través de www.turismeindustrial.cat podran escollir, la ruta que vulguin, per tan sols 4€, per deixar-se endur pel bus de la XATIC i descobrir totes les sorpreses que els esperen.

L’Enigma XATIC

Aquesta tercera edició de la Setmana del Turisme Industrial presenta una novetat molt especial, que permetrà descobrir junts el patrimoni industrial d’una manera interactiva.

setmana del turisme industrial

TurismeIndustrial.cat presenta “L’Enigma XATIC”, un joc turístic, que estarà disponible per a dispositius mòbils durant tota la Setmana del Turisme Industrial.

El joc compta amb una introducció al turisme industrial i inclou tres jocs més dedicats específicament a tres municipis de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya: Granollers, Mataró i Terrassa.


PUBLICITATAquest joc turístic es caracteritza per la utilització d’innovadores tècniques com la hiperficció explorativa, tècniques d’orientació i els enigmes. A més, les parts dedicades a municipis, només es podran fer in-situ, activades per geolocalització.

Tots els participants podran optar a un premi final d’un pack d’experiències “Fent País”, a banda de gaudir de descomptes a diversos Escape Rooms.

MÉS INFORMACIÓ

Setmana del Turisme Industrial a Catalunya

data fi
11-11-2018
XATIC Xarxa de turisme industrial de Catalunya Plaça Freixa i Argemí, 11 Masia Freixa 08224 Terrassa
Latitud i Longitud:
41.563120, 2.005250
Telèfon:
93 739 74 21
E-mail:
info@xatic.cat
Web:
https://www.xatic.cat/?#

Més informació

Sobre TurismeIndustrial.cat
  • TurismeIndustrial.cat és la marca comercial de la Xarxa de Turisme Industrial de Catalunya (XATIC) que agrupa 42 municipis catalans amb gairebé 80 equipaments que permeten conèixer a fons la revolució industrial catalana i, amb ella, la transformació del territori i de la societat de la Catalunya contemporània.
  • Actualment ja té més d’1.000.000 de visites anuals, més de 6.000 socis del Club XATIC i més de 2.000 activitats organitzades cada any.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.