CURSA POPULAR I SOLIDÀRIA DE BELLVITGE

Inscripcions obertes

Diumenge 21 de maig de 2017 a les 11 hores
Al Parc de Bellvitge

L’Ampa de Jesuïtes Bellvitge – Centre d’Estudis Joan XXIII organitza la 22ª edició de la cursa popular i solidària de Bellvitge al parc de Bellvitge.

sortir-amb-nens

La cursa és una activitat benèfica per a tota la família que té com a objectiu captar fons per a la Fundació La Vinya, entitat que treballa per atendre a les persones in situació de risc social als barris de Bellvitge i Gornal de la ciutat de l’Hospitalet de Llobregat.

Sota el lema “fem esport solidari”, l’AMPA de Jesuïtes Bellvitge Centre d’Estudis Joan XXIII busca promoure accions solidàries des de l’àmbit escolar i alhora fomentar practiques saludables amb tota la família al barri.

Aquest any, la cursa tindrà un circuit específic per als menuts que començarà a les 10.30h.

Inscripcions
El preu de la inscripció és de 4 euros i inclou assegurança, samarreta tècnica, bossa amb obsequis i avituallament en meta (beguda, barreta de cereals i 2 peces de fruita). Els diners recaptats amb les inscripcions anirà íntegrament a la Fundació La Vinya.
Per a participar és necessari omplir el formulari d’inscripció que estarà actiu fins al proper divendres 19 de maig a les 18:00h. El pagament de la inscripció s’haurà d’abonar al parc de Bellvitge abans de la carrera.

Premis
Els tres primers classificats masculins i femenins de cada categoria rebran una medalla.
A més, tots els corredors rebran diferents obsequis i hi participaran en el sorteig de dues bicicletes de muntanya valorades en més de 200 euros cadascuna.

Activitats
Un hora abans de començar la carrera es realitzaran activitats d’estirament per cortesia de l’escola Jesuïtes Bellvitge.

Recorregut
La sortida i arribada de la cursa d’adults es farà al parc de Bellvitge i hi tindrà un recorregut de prop de 5 kms pel barri.

Aquest any, la cursa hi comptarà amb un circuit especial per a nens fins a 10 anys de al parc de Bellvitge.

MÉS INFORMACIÓ

Cursa per a nens

Més informació

AMPA Jesuïtes Bellvitge Centre d’Estudis Joan XXIII
  • Avinguda Mare de Deu, 100-110
  • 08907 L’Hospitalet de Llobregat
  • Tel. 93 335 15 43 Ext. 227
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.