CAPVESPRES, AL MÓN SANT BENET

Una proposta nocturna d’estiu al voltant de la gastronomia

Fins al 7 de setembre de 2018

Capvespres al Món Sant Benet. Sota el lema “una experiència nocturna al voltant de la gastronomia”, el Món Sant Benet proposa reviure un sopar d’estiu al més pur estil modernista

Es tracta d’un sopar a la fresca amb receptes inspirades en el passat medieval del monestir, en els productes dels horts cultivats pels monjos fa segles i en les receptes burgeses de principi del segle XX que la família del pintor Ramon Casas hauria pogut degustar un vespre d’estiu qualsevol.

capvespres al Món Sant Benet

El sopar va seguit d’una visita especial al monestir al voltant de la gastronomia històrica de l’indret i compte amb una sèrie de tastos durant el recorregut.

capvespres al Món Sant Benet

Una taula parada i plats amb història per assaborir, aprendre i compartir. La proposta planteja receptes inspirades en el passat medieval del monestir i incorpora, també, algunes receptes de principis de segle XX, entre les quals hi ha readaptacions d’elaboracions del cuiner manresà Ignasi Domènech, pioner de la gastronomia catalana moderna. Us diu res si parlem del bacallà a la manresana?

Una visita directa als sentits

capvespres al Món Sant Benet

Els espais del monestir guarden la memòria del menjar. Després del sopar, aquesta experiència nocturna ajuda a descobrir-los amb els 5 sentits: a partir d’unes suggestives videoinstal·lacions la Rosita, la cuinera de la família Casas, ens farà passejar pels racons més significatius del monestir i descobrir-ne el seu encant. A més, a banda de les explicacions del guia i els records de la cuinera se sumaran al recorregut petites degustacions i olors que acompanyaran la visita. Una activitat única que es realitza excepcionalment durant els mesos d’estiu.

  • Més informació: 93 875 94 01 o escrivint a info@monstbenet.com.
  • Activitat subjecta a les condicions meteorològiques. Imprescindible reserva prèvia.

MÉS INFORMACIÓ

Capvespres al Món St. Benet

lloc

Món St. Benet
Camí de Sant Benet, s/n (08272 Sant Fruitós de Bages)

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.7445230, 1.8999770
Mòbil:
902 87 53 53
E-mail:
info@monstbenet.com
Web:
http://monstbenet.com/ca?#

Més informació

Com arribar-hi

En cotxe
  • Des de Barcelona:
Per l’autopista E9-C16 : Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles) Per la A2/C55 : Sortida N-141c-Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Girona o Lleida (Eix Transversal):
Sortida 141 A E9 C16 – Sant Fruitós de Bages / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Berga :
Seguir direcció E9 C16 – Terrassa / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.