NOMAD FESTIVAL A CERVERA

nomad festival en cervera

Festival itinerant per a tota la família

Vine al Nomad Festival a Cervera!

  • Nomad Festival, és l’esdeveniment nòmada que fusiona diferents disciplines culturals en un mateix espai a l’aire lliure, a diferents poblacions de Catalunya.
  • Durant els dies del festival es programen concerts i activitats infantils durant tot el dia.

NOMAD FESTIVAL

Nomad Festival a Cervera Cervera, dies 15, 16 i 17 de juny de 2018 a la Plaça de la Universitat

nomad festival a cervera

Del 15 al 17 de juny, hi ha programats diversos concerts, una àmplia programació infantil, i diverses foodtrucks, entre d’altres activitats.

Nomad Festival proposa a Cervera una experiència d’oci i cultura diferent, amb propostes diürnes i nocturnes fins a la una de la matinada pensades per a totes les edats.

La programació s’estructurarà en tres àmbits per satisfer tot tipus de públic: la música, amb diversos concerts programats durant els tres dies; la gastronomia, amb presència de foodtrucks que representaran l’streetfood o menjar de carrer de tot el món;

i el Petit Nomad, un cuidat programa d’animació infantil pensat per a nens de totes les edats.


L’apartat musical serà un dels ingredients principals del retorn del Nomad Festival a Cervera, amb música en viu cadascun dels tres dies. El dia 15 de juny el festival arrencarà amb el repàs als èxits internacionals de la mà de Lovejoy, mentre que dissabte 16 de juny hi haurà ració doble de música en viu amb Nerea Ruiz i l’espectacle de rumba de Dantuvi. El punt i final als tres dies de Nomad Festival el posarà el cabaret d’Amanda Webs, diumenge 17 de juny.

També diumenge 17 de juny, el bon ritme de Nomad Festival se sumarà a una iniciativa solidària a favor del Banc d’Aliments de Cervera a ritme de swing. Així, a partir de les 12.30 h, els Swing de Secà amenitzaran un ball en què els assistents podran contribuir amb una donació d’un quilo d’aliments.

nomad festival a cervera

La programació del Nomad Festival a Cervera es completarà amb una assaig casteller obert dels Margeners de Guissona i una classe oberta i exhibició de gimnàstica rítmica a càrrec del Club Kodokan.

L’accés a l’espai del Nomad Festival serà gratuït.

I no et perdis…

  • Sant Feliu de Guíxols, del 22 al 24 de juny als Jardins Juli Garreta.

Coneix més sobre el NOMAD FESTIVAL

MÉS INFORMACIÓ

Un esdeveniment familiar i itinerant per tota Catalunya

data inici
15-06-2018
data fi
17-06-2018

lloc

Plaça de la Universitat
Cervera (comarca de la Segarra)

Comarca:

Segarra
Latitud i Longitud:
41.670720, 1.273507
Mòbil:
654 140 943
E-mail:
info@nomadfestival.es
Web:
https://www.nomadfestival.es/?#

Més informació

L’experiència itinerant

  • Nomad Festival neix de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori.
  • Trobareu el Namad Festival Festival a poblacions com Barcelona, Tortosa, Cervera, Castelldefels, Sant Feliu de Guíxols, Salou i Olot, entre altres.
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.