ACTIVITATS FAMILIARS A L’ESCÈNIT, A GIRONA

Arts escèniques al carrer

El teatre municipal de Girona presenta Escènit, la programació d’arts escèniques al carrer. Per als més menuts de la casa, s’han preparat diferents espectacles fins al 24 de julioL.

La veterana companyia Teatre Mòbil desplegarà el millor humor per tota la família amb Xarivari,

Dilluns 17 de juliol a les 19 hores
A la Plaça Pallol

Teatre Mòbil proposa un espectacle còmic i a la vegada màgic i sorprenent. Les seves petites històries són una barreja de número de pallassos i de conte fantàstic.

Cinc històries en que el vincle que existeix entre elles són els dos actors que interpreten diferents pesonatges. Les més de deu caracteritzacions dels actors ens transportaran des d’un pastor d’atura a una cantant, passant per uns músics, una geganta i un nan, entre d’altres.

Durada: 55 minuts
Idioma: català

I Circo Los tancarà el cicle amb Xarivari Blues, un espectacle trepidant amb un número final de llit elàstic d’enorme impacte visual i gran alçada.

Dilluns 24 de juliol a les 19 hores
Plaça de les Botxes (La Devesa)

“Xarivari Blues” és un espectacle potent i divertit on quatre experimentats artistes de circ en una exuberant escenografia i inspirats en la pel·lícula “The Blues Brothers” us oferirem malabars, monocicles i llit elàstic amb equilibris impossibles i vertiginoses acrobàcies amb elegància i molt d’humor.

Tots els espectacles són gratuïts.

MÉS INFORMACIÓ

lloc

Teatre Municipal de Girona
Plaça del Vi, 1 (17004 Girona)

Comarca:

Gironès
Latitud i Longitud:
41.9831180, 2.8227846
Web:
http://www.girona.cat/teatremunicipal/cat/index.php?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.