POSA’T LA GORRA AL POBLE ESPANYOL

Per primera vegada el Poble Espanyol acull la festa de “Posa’t la gorra”

  • Diumenge 13 de novembre de 2022 de 10 a 14:30 hores al Poble Espanyol

Posa’t la Gorra al Poble Espanyol pels infants i adolescents amb càncer… i ajuda’ns a abraçar el monstre!

Per accedir a la festa és imprescindible comprar la nova gorra que es ven en línia per 8 €. Tota la recaptació anirà destinada a l’AFANOC (Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya), una associació que dóna suport i ajuda als infants i adolescents  amb càncer i a les seves famílies.

La programació:

A les 11 hores comença la festa conduïda per l’actor i humorista Peyu.

La participació en aquesta activitat solidaria inclou la visita al Poble,  les actuacions en directe dels grups infantils Ambauka (a les 11.30 hores) i Lali Begood (a les 12,40 hores), la lectura del manifest, a les 12.30 hores, a càrrec de joves i infants que han viscut la realitat de la malaltia, acompanyats de la junta d’AFANOC i de representants institucionals i més sorpreses!.

Com a novetat, enguany es farà una cursa d’orientació per a totes les edats que recorrerà el perímetre del recinte del Poble Espanyol.

L’accés a la festa inclou la visita al Poble Espanyol i a l’exposició “Terra de l’Anell” amb rèpliques, figures i objectes relacionats amb la saga cinematogràfica més fantàstica.
El disseny de la gorra
L’artífex català Xevi Gallego s’ha encarregat de dissenyar la gorra amb una estètica i un traç característics.
Un artista que ha fet dels monstres una font d’inspiració. Gallego explica que “els meus monstres són ferotges, però sobretot són simpàtics i curiosos”. I és que, acceptant allò que ens espanta, s’aprèn a treure i treballar la mateixa fortalesa.
Un missatge profund que posa en relleu una conducta decidida i benèvola davant l’adversitat. Una actitud que coneixen totes les famílies que travessen el procés oncològic amb un dels seus fills o filles. Ells/es han d’entomar un diagnòstic que els apareix talment com un ‘monstre’, ja que causa espant i el xoc emocional que provoca és extraordinari.
El preu de la gorra serà de 8€ (imprescindible per poder accedir a la festa). Es pot comprar a la botiga de l’AFANOC, AQUÍ
Posa't la gorra al poble espanyol

 L’objectiu de la campanya és donar a conèixer la realitat al voltant dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. I també recaptar fons amb la finalitat de mantenir els serveis que l’AFANOC ofereix gratuïtament per millorar les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial, i per mantenir La Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.

 Sobre AFANOC
Afanoc ofereix gratuïtament per millorar les seves condicions a l’hospital, donant suport psicosocial, i per mantenir La Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a les famílies que s’han de desplaçar perquè els seus fills i filles rebin tractament als hospitals de referència.



MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Poble Espanyol

data inici
13-11-2022

lloc

Poble Espanyol
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 (08038-Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3688080, 2.1482730
Web:
https://afanocbotiga.org/producte/gorra-xevi-gallego-2022/

Més informació

Metro

Parada Espanya, Línia 1 y Línia 3. Ferrocarrils Catalans FGC Parada Espanya.

Autobús

Aturada Poble Espanyol de les línies 13, 50, 61 i Parc Montjuïc.

Bus Turístic

Parada Poble Espanyol.

En cotxe

Coordenades GPS: GPS - Latitud: 41 º 22'8 .79 "N - Longitud: 2n 8'52 .15" E.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.