L’AERI DE MONTSERRAT

Puja a la muntanya de Montserrat en només 5 minuts

 

 

L’Aeri de Montserrat és una manera diferent i divertida de pujar a la muntanya de Montserrat i, pel nens, el  trajecte fins i tot es converteix en una aventura!

aeri de montserrat

Es tracta del mitjà de transport més segur i ràpid per arribar fins al Monestir de Montserrat i el seu trajecte, que tan sols dura uns 5 minuts aproximadament, permet gaudir d’un paisatge privilegiat tot tenint la sensació d’estar volant.
L’aeri, que es va inaugurar l’any 1930, té dues cabines amb una capacitat de +/- 35 persones cada una. Fa un recorregut de 1.350 metres, a una velocitat mitjana de 5 metres per segon.

aeri de montserrat

Des del peu de carretera de l’eix del Llobregat C-55 (just des de l’estació Montserrat-Aeri de la línia Barcelona-Manresa dels FGC), puja fins arribar a la zona del Monestir de Montserrat, punt de partida per a fer la visita a aquest recinte o bé per a iniciar un plegat d’excursions i passejades per la muntanya, o també per agafar algun dels Funiculars que parteixen d’aquest punt d’arribada de l’Aeri).

aeri de montserrat

Convé arribar aviat per tal de poder pujar quan abans millor i gaudir de totes les possibilitats que la muntanya de Montserrat ens ofereix, i també per evitar cues i aglomeracions a l’hora de pujar.

➡️ Compra les entrades per l’Aeri AQUÍMÉS INFORMACIÓ

Aeri de Montserrat

Ctra C-55 (Abrera – Manresa) Km 11,508199 Montserrat

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.5911981, 1.853362
Telèfon:
93 835 0005
Web:
http://www.aeridemontserrat.com/

Més informació

 
Com arribar-hi
  • En Tren: Ferrocarrils Catalans de la Generalitat - Estació Montserrat-Aeri de la línia Barcelona-Manresa dels FGC
  • En cotxe: C-55 (Carretera que uneix Manresa amb l’A2) a l’alçada del desviament de Collbató
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.