GARABATOS CON FEELING, de Taro Gomi

Garabatos con feeling, de Taro Gomi

Per a nens i nenes a partir de 2 anys

Un llibre per dibuixar, crear i emocionar-se! Alegria per a cada dia!

Aquest llibre té l’habilitat de canviar els estats emocionals. Dibuixa lliurement i deixa’t emportar per les sorpreses de cada pàgina. Veuràs com les emocions surten acompanyades de bon humor.

Aquesta col·lecció de contes, sota el títol genèric Gargots, és una revolució dins la seva categoria. Significa sortir dels dibuixos tancats per donar pas a la capacitat d’improvisar dels nens. El dibuix es proposa, però mai ve predeterminat, tot el contrari. L’autor només fa suggerències, amb una línia, un dibuix a mig fer o un senzill comentari. A partir d’això el nen ha de decidir com vol completar la pàgina.

La col·lecció té el nom genèric de Gargots i es completa amb títols de diferents mides i colors i també de possibilitats diferents de treballar els sentiments, la improvisació i la creativitat. Per això ens sembla una novetat interessant.

Els títols anomenats Garabatos con Feeling són quatre llibres que proposen fer gargots al voltant de sentiments basics: content, trist, enfadat i avorrit Amb aquestes propostes, Taro Gomi pretén que el petit desenvolupi la capacitat d’expressar aquests sentiments i aprengui també a controlar-los, al mateix temps que el nen pot expressar lliurement què li provoca cada un d’ells.

El llibre es recomana a partir de 6 anys, però nosaltres som més agossarats i ho recomanem per més de 2 anys. Qualsevol petit capaç d’agafar un llapis o color, pot experimentar amb aquests llibres.

Aquest llibre els serveix de guia per crear els seus primers gargots. Els que ja saben llegir, poden experimentar amb les propostes escrites dins les pàgines del llibre i proposades per l’autor. A cada edat els seduirà per una raó diferent.

Amb els del títol Garabatos con Feeling hi ha una altra avantatge, el seu format. Són prou petits com per portar-los ells a les seves motxilles o vosaltres a les bosses. Així el podeu fer servir en qualsevol ocasió… fins i tot a la sala d’espera del metge o durant un llarg viatge!

Autor i Il·lustrador: Taro Gomi
Editorial: Coco Books
ISBN: Fucsia 9788493847135
Número de pàgines: 288
Versió en català: Coco Books

ISBN: 9788493512712MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l aquí

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.