UN INTRUSO EN MI CUADERNO, de David Fernández Sifres

Un intruso en mi cuaderno

A partir de 6 anys

Un intruso en mi cuaderno. Les papallones omplen el quadern d’en Mariano, aspirant a astronauta, futbolista i detectiu. Són de totes les formes, grandàries i colors.

Però cap d’elles no vola, perquè són dibuixos. Ell decideix descobrir al misteriós creador de les papallones.

libros para niños- un intruso en mi cuaderno

Quan li falta poc per resoldre l’enigma, alguna cosa canvia: apareix una nova papallona de gest trist. Què li ha passat al dibuixant? Què voldrà comunicar a en Mariano?

Una història de valor, amistat i solitud immensa.

un intruso en mi cuadernoPreciosa metàfora del que significa la il·lusió. Creure que podem i hem de tirar endavant, creure que hi ha un amic per a cada cor, creure que la vida té sentit més enllà de les circumstàncies personals, creure que el nostre gran tresor és qui ens estima desinteressadament i que els uns als altres ens devem la màgia.

Perquè és cert que existeix, només és necessari voler-la trobar. En realitat és senzill, només necessitem saber mirar, escoltar i percebre tot allò que ens envolta, visible o invisible.

La història que s’explica a Un intruso en mi cuaderno és la del Mariano i la Carlota, dos herois capaços de superar el pitjor només amb una eina, el seu amor i il·lusió.

Però aquesta és també la història de tots els que anhelem un final feliç per a històries impossibles, aquelles en les quals l’única sortida és tenir ànim i valor, per seguir endavant, tots junts. Amb aquest llibre donem ànims els qui acompanyen els malalts. Aquells que no descansen, no dormen, només esperen, acompanyen i animen, sempre endavant. D’altra manera, no rutlla.

Aquest llibre és delicat i sensiblement emocional, perquè ho llegeixi qualsevol persona, petita, jove i adulta, doncs parla de la felicitat.

Els podem llegir el llibre com un conte,  perquè coneguin que és possible posar-se malalt i que la mort sovint passa pel nostre costat.

Per això cal creure i confiar en qui ens estima, perquè junts és com podem crear la força i valor que ens fan indestructibles.

L’home no ha nascut per estar sol, ni en els moments bons, ni tampoc en els dolents.

Autor: David Fernández Sifres
Editorial: Edelvives
Nº pàgines: 120
MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l aquí

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.