EL GAT BORIS

Les aventures de “El gat Boris”

 

El cotxe banyera

  • Per a infants a partir de 3 anys

el gat boris

Des de conduir una banyera fins a fingir ser un espantaocells, el dia a dia de “El Gat Boris” està ple d’aventures.

Però, de tant en tant, hi ha alguna cosa que no surt com s’esperava… Descobreix històries plenes d’humor i tendresa, perfectes per a primers lectors.

És un llibre perfecte per a la lectura en veu alta i la diversió dels primers lectors.

el gat boris

Una sèrie escrita i il·lustrada per Erwin Moser, l’autor austríac multipremiat i un dels referents de la literatura infantil alemanya.

 




 

El peix daurat

  • Per a infants a partir de 3 anys

El peix daurat presenta noves històries narrades amb vinyetes, on el gat Boris trobarà una maduixa gegant, construirà un helicòpter amb una margarida o convertirà una taula en un trineu, entre moltes altres aventures…

A través d’aquests breus relats, el reconegut autor Erwin Moser presenta una mirada intel·ligent i amb molt sentit de l’humor sobre les emocions.

Relats plens d’humor, tendresa i amor per la natura, perfectes per compartir en veu alta amb infants de més de 3 anys i per llegir per capítols amb primers lectors.

 

La carbassa

  • Per a infants a partir de 3 anys

Boris i els seus amics faran una caseta dins d’una carabassa, buscaran un tresor o inventaran una màquina per a fer neu, en un seguit d’aventures acompanyades per l’arribada del fred.

A través d’aquests breus relats, Moser presenta una mirada intel·ligent i amb molt sentit de l’humor sobre les emocions. Destaca també la seva sensibilitat pel món natural i els animals.

 

La cambra del tresor

Qui no ha somiat mai de poder volar? En els seus somnis, Boris sobrevola el ma i arriba a una illa on troba un palau misteriós. Tot i que això és només el començament…

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.