MUNCLE TROGG, de Janet Foxley

Muncle Trogg, de Janet Foxley

Per a infants a partir de 9 anys

Els gegants viuen al cim del Montgruny, amagats dels Escurçats, que són els humans.

Però no tots els gegants són tan grans. Com a mínim n’hi ha un que no ho és: Muncle Trogg, un nen del qual els altres es riuen perquè fa l’alçada d’un vulgar Escurçat.

Muncle n’està fart, de tanta broma (i d’haver d’enfilar-se a les cadires per asseu-re’s).

Un bon dia decideix anar a visitar els Escurçats, per veure si és cert que s’hi assembla tant. El que en Muncle no sap és que s’endurà una sorpresa… gegant.

“Un cop havia decidit que el meu protagonista seria un nen gegant, la seva situació em va fer pensar una cosa: què podia ser pitjor per a un gegant que ser petit?”, Janet Foxley, autora de Muncle Trogg.

Aquest personatge, un petit al món dels gegants, em recorda a les històries de l’Aneguet lleig, la Patufeta o l’Elmer. Ningú l’accepta per la seva diferència. En Muncle Trogg viu amb por perquè sovint és assetjat pels seus companys. En Muncle no té amics pel simple fet de ser diferent i haurà de lluitar i demostrar on s’amaga la veritable bellesa.

En Muncle se sent atrapat en el seu propi món, però no es queda quiet. Confia en ell mateix i sap, instintivament, que ha nascut per a fer alguna cosa, que té valor en si mateixa i lluita per aconseguir-ho.

Autoestima, auto-confiança, bellesa, bondat, coratge, entusiasme, ingeni i, per damunt de tot, ESFORÇ.

Mitjançant, l’esforç i el coratge és com en Muncle aconsegueix fer-se valer i ocupar un lloc en la societat de la que en forma part.

Aquest llibre divertirà a qualsevol nen que ja sàpiga llegir. És un llibre molt divertit per als nens i els fa plantejar-se què significa ser diferents i quins son els aspectes positius.

La autora, Janet Foxley va ser mestra d’escola i es nota l’empremta d’un educador en els valors transmesos en aquest llibre.

Autor: Janet Foxley
Il·lustrador: Steve Wells
Editorial: La Galera
ISBN: 978-84-246-3777-4
Número de pàgines: 240

Versió en català: La Galera (Muncle Trogg);

ISBN: 978-84-246-3776-7MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l aquí

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.