FIRA MEDIEVAL I FESTA DE LA SAL A CARDONA

Un viatge al passat

Dies 3 i 4 de juny de 2017

Cardona celebra una nova edició de la Fira Medieval/Festa de la Sal que recupera el passat medieval de la vila ducal.

Els carrers de la vila, s’ompliran de parades amb productes artesans i medievals i la vila recupera el seu esplendor medieval amb espectacles, musicals, recreacions històriques, concursos, activitats per als més petits i tallers que donaran vida a les places i als indrets més emblemàtics de Cardona.

Des de l’avinguda del Rastrillo fins a la plaça del Vall, el poble s’engalanarà i es vestirà de l’època.

Les novetats que presenta aquesta fira són la instal·lació d’un campament medieval que acollirà una exposició de màquines de setge, una mostra d’oficis històrics i espectacles, que mostraran com es vivia en l’edat mitjana, a més de demostracions de tècniques d’esgrima.

Al carrer Major s’hi trobarà un espai dedicat a la sal i la màgia, que comptarà amb un espectacle infantil de màgia el diumenge.

Aquest any, la Fira medieval clourà amb un espectacle d’acrobàcia de la companyia Losinfuste.

El grup d’abanderats Gruppo Storico e Sbandieratori Città di Castiglion Fiorentino representaran el seu espectacle de banderes a Cardona, amb un grup nombrós que augmentarà l’espectacularitat de la seva actuació. A més, acompanyaran la Baixada del Senyor i la Minyona fins al centre de la vila.

En arribar a la plaça de la fira, presenciaran l’espectacle Anodrac, la Dansa de la convivència, espectacle que es va consolidant any rere any i que forma part del projecte d’Intervenció Comunitària Intercultural. L’espectacle compta amb nombrosos canvis en vestuari i escenografia, a banda de la música en directe amb alumnes de l’escola de música Musicant.

A la carpa de la Fira s’hi habilitarà una zona per poder seure i gaudir dels espais gastronòmics que formen part de la Fira Medieval.

 

MÉS INFORMACIÓ

Fira medieval i Festa de la Sal

Cardona(Bages)

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.9138808, 1.672267
Web:
http://www.cardona.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.