PARC DE FRANCESC MACIÀ, A MALGRAT DE MAR

El parc de les escultures gegants

Pastissos gegants, bolets enormes, flors gegants, gomes d’esborrar de grans dimensions, llapis grans, una màquina per fer punta gran,  una sabata gegant amb un llibre al capdamunt… Hi ha escultures al llarg de tot el parc!

Al Parc de jocs de Malgrat de mar quedareu bocabadats de la mida de les escultures i de la quantitat de jocs que hi ha per a nens i nenes de 3 als 14 anys, i zones infantils específiques per a menors de 3 anys.

En aquest espai hi trobem elements escultòrics, didàctics, botànics i paisatgístics. Espais per descansar i per fer un pícnic, zones per passejar, àrees on llegir contes, zones esportives…un parc temàtic d’on els nens i nenes no trobaran l’hora de marxar.

Per jugar: jocs infantils per a totes les edats, jocs auditius, per manipular, per fer música, jocs d’aventura pels més atrevits, jocs d’equilibri,  una zona per fer skate, tirolines, tobogans…


PUBLICITATEl Parc Francesc Macià és un dels parcs més grans de la zona amb una extensió de més de 40.000 m2 i ofereix una gran varietat de possibilitats d’oci per passar un dia inoblidable amb la família.

I recordeu…les escultures no es mengen!

El terreny té vegetació que forma zones i camins d’una manera suau i natural sense crear barreres de cap mena.

Parc del Castell

També a Malgrat de Mar hi trobem el Parc del Castell, situat en un turó, des del que s’observa una meravellosa panoràmica de tot el municipi.

El Parc ha possibilitat des de la seva creació, una zona d’esbarjo i lleure comuna a diferents sectors de la població. Al Parc del Castell s’hi fan moltes activitats culturals, sardanes, les festes del barri de la Verneda, concerts o revetlles populars.

S’hi han instal·lat àrees de joc per a nens, itineraris de passeig amb contingut botànic (cadascuna de les 127 espècies implantades al Parc està retolada amb el seu nom).

Els recorreguts existents al Parc permeten un apropament a diferents hàbitats i espècies mediterrànies.

MÉS INFORMACIÓ

Parc de Francesc Macià

Carretera de la Costa Brava, 100Malgrat de MarBarcelona

Comarca:

Maresme
Latitud i Longitud:
41.6525493, 2.739815

Més informació

L'entrada és gratuïta!

 

 

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.