EL MIRADOR DE COLLSEROLA

TANCAT TEMPORALMENT

Barcelona a vista d’ocell

La Torre de Telecomunicacions està ubicada al Turó de Vilana a la Serra de Collserola.

Té 288 metres d’alçada i aglutina les comunicacions de Barcelona.


PUBLICITATA la desena planta hi trobem el mirador, obert al públic des d’on es pot contemplar una perspectiva molt diferent de la ciutat. Norman Foster va ser l’encarregat de dissenyar aquesta torre, que ja forma part de l’skyline de Barcelona. Es va construir amb motiu dels Jocs Olímpics de Barcelona l’any 1992.

torre de collserola

El mirador es va inaugurar el 13 de Març de 1993 i es va situar a la desena planta, a 115 metres del terra i a 560 metres sobre el nivell del mar, fet que permet tenir una visibilitat de 70 quilòmetres de radi en línia recta.

Des del mirador podem localitzar monuments i edificis i els carrers més emblemàtics de Barcelona, i en dies clars es pot veure la muntanya de Montserrat, els Pirineus, el Montseny o la Serra del Cadí.

En funció del dia de la setmana i de l’època de l’any el mirador té horaris diferents. Per això cal consultar prèviament els horaris: per assegurar-nos que quan arribem adalt estigui obert.

Si les condicions climatològiques fossin molt dolentes, en cas de molta boira o molt vent, es podria tancar l’accés al mirador. Podeu consultar els horaris al telèfon del Parc d’Atraccions del Tibidabo: 93-211 79 42

L’accés a la Torre es fa per un passeig empedrat d’uns 300 metres, que es troba dins el Parc de Collserola i que forma part d’un itinerari que va fins a la Font de la Budellera, on ens podem acostar abans o després de la visita.

Per arribar fins al mirador, agafarem un ascensor que per ell mateix ja és una atracció.

Es tracta d’un ascensor panoràmic, tot de vidre transparent que recorre 135 metres en 2.5 minuts. L’ascens a la part exterior, per la cara de Barcelona i el mar constitueix una part espectacular de la visita que acaba al Mirador.

L’espai circular protegit pel tancament envidrat i climatitzat té una capacitat superior a 100 persones. Si teniu vertigen més val que us quedeu a terra.

Fora dels horaris d’obertura al públic, aquest espai es lloga per fer reunions, convencions i actes d’empresa.

MÉS INFORMACIÓ

Torres de Collserola

Ctra. de Vallvidrera al Tibidabo, S/N08017 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4172640, 2.114263
Telèfon:
934 06 93 54
Web:
http://www.torredecollserola.com/

Més informació

Com arribar-hi
  • Agafem els Ferrocarrils Catalans de la Generalitat i baiem a l'estació Peu del Funicular. Aleshores agafarem el Funicular fins a l'estació de Vallvidrera Superior on podrem agafar l'autobús 211. És tota una excursió! També es pot arribar en cotxe.