ACTIVITATS I TALLERS FAMILIARS A MÓNNATURA DELTA DE L’EBRE

Tallers familiars a Mónnatura Delta

Activitats per fer en família i grups d’amics, que permeten aprofundir en el coneixement de la zona i de les seves tradicions i viure l’estada d’una manera lúdica i participativa. Descobreix el tallers familiars a Món Natura Delta!

Tallers familiars a Mónnatura Delta

.

 

La visita dels menuts: Descobriu l’essència del Delta en família

 • Caps de setmana, ponts i festius a les 10:30 hores
 • Per a infants de 4 a 10 anys

Aquesta visita familiar està pensada per a que els més petits de la família puguin gaudir de l’entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d’aquest espai.

Tallers familiars a Món Natura Delta de l'Ebre

Coneixerem la història del pirata de les salines EicTu XicMano, veurem aus fascinants com els flamencs i practicarem activitats tradicionals úniques del Delta de l’Ebre com tirar el rall o navegar amb pontona.

Per a grups hi ha la possibilitat de concertar visites fora d’aquests horaris. Activitat subjecte a les condicions meteorològiques.

Preu: Adults 12 € i nens (de 5 a 12 anys) 6 €

Durada de l’activitat: 1 hora i 30 minuts.

➡️ Més informació AQUÍ

 

Visita guiada MónNatura Delta: Visita guiada al centre acompanyats d’un guia local

 •  Caps de setmana, ponts i festius a les 12 h en català i a les 16 h en castellà.

Tallers familiars a Món Natura Delta de l'Ebre

Visita guiada completa a MónNatura Delta de l’Ebre fent un circuit per tots els espais del centre. Un guia de la zona ens acompanyarà per conèixer de ben a prop el valor d’aquest territori, amb una gran riquesa en fauna i flora i un paisatge únic i amb una gran personalitat. També podrem gaudir de la divertida experiència de les barques de perxar.

Preu: 12 € adult / 6 € nens i nenes de 5 a 12 anys

➡️ Més informació AQUÍ

  

Entrada a MónNatura Delta

 • De dimecres a divendres de 10 a 14 hores
 • Dissabte i diumenge de 10 a 18 hores

Visita que permet descobrir els diferents espais del centre per entendre i gaudir de la màgia del Delta: la recreació de les salines, el gran muntatge audiovisual de l’Espai Delta, la vista panoràmica des del Mirador 360o, la divertida navegació amb les barques de perxar…

Idiomes:  Català, castellà, anglès i francès

Preu adult: 10 euros
Preu infantil ( de 5 a 12 anys): 5 euros

La visita dels flamencs

 • Dissabtes  a les 12 hores en català

Visita especial qeu permet descobrir mil i una curiositats dels ocells més emblemàtics del Delta: els flamencs!

Aprendrem sobre la seva vida, anatomia, alimentació i altres aspectes menys coneguts tot observant-los en directe mitjançant els nostres telescopis des del Mirador 360º

Preu: 8 euros/adults i 4 euros nens/es

Durada: 1 hora

 

Racons del Delta

 • Dissabte 25 de febrer a les 16:30 h en català
 • Dissabtes 4 i 18 de març a les 16:30h en català

 • Per a infants a partir de 5 anys

Activitat al Delta amb destinació sorpresa. Gaudeix d’alguns dels racons més interessants del territori i explorem l’entorn de la mà d’un dels nostres guies locals. Endinsat en aquesta aventura per conèixer en profunditat alguns espais amb un gran encant i personalitat.

Informarem de la ubicació del punt de trobada el dia anterior a la visita.

Preu: 8 euros i 4 euros nens/es de 5 a 12 anys

Durada 1hora i 30 minuts

Més informació AQUÍ

 

Les aus del Delta

 • Dissabtes 11 i 25 de març  de 2023 a les 16:30h en català

Sortida d’iniciació ornitològica al Delta de l’Ebre

El Delta de l’Ebre és la zona humida més gran de Catalunya i una de les més importants d’Europa occidental. La seva particular formació ha creat un espai únic de gran riquesa natural i sobretot d’aus aquàtiques reconegudes internacionalment.

Aquesta activitat consta d’una passejada pels voltants de MónNatura Delta per aprendre a identificar i conèixer els ocells més comuns del Delta de l’Ebre. Podrem veure espècies com el bernat pescaire, el martinet blanc, la gamba roja, el flamenc, diferents espècies d’ànecs, etc.

 • Preu: 8 € adults – 4 € nens de 5 a 12 anys (no inclou l’entrada a MónNatura Delta)
 • Descompte especial: “Les aus del Delta de l’Ebre” + “visita lliure a MónNatura Delta” – 14,5 € adults i 8 € nens
 • Visita en català. Durada: 1 hora.
 • Imprescindible fer reserva prèvia

Més informació AQUÍ

  

Lo Trabucador, una platja diferent

 • Dies a concretar

Sortida per conèixer la platja més emblemàtica i curiosa del Delta de l’Ebre.

El Delta de l’Ebre és la zona humida més important del territori català. La seva particular formació ha creat un espai únic de gran riquesa que compren fins a 70 kilòmetres de costa verge.

En aquesta activitat descobrirem la platja del trabucador, una de les més boniques del delta. Coneixerem aspectes com la seva formació, els ambients naturals que hi ha, veurem les seves dunes fixes, descobrirem els animals que hi viuen mitjançant restes marines i petjades d’ocells… i podrem veure el seu paisatge únic.

 • Preu: 8 € adults – 4 € nens de 5 a 12 anys
 • Descompte especial: “Lo Trabucador, una platja diferent” + “visita lliure a MónNatura Delta” – 14,5 € adults i 8 € nens
 • Visita en català
 • Imprescindible fer reserva prèvia

Més informació AQUÍ

 

La Pesquera de la tancada

 • Dies a concretar

Visita a la confraria de pescadors de Sant Pere

La pesquera de la bassa de la Tancada pertany a la Confraria de pescadors de Sant Pere i gestiona la pesca a la bassa de la mateixa manera que fa 400 anys.

Les basses del delta es caracteritzen per la gran concentració de nutrients provinents de la mescla d’aigua dolça del riu i l’aigua salada del mar. Això dona lloc a l’existència d’una gran varietat d’espècies de peixos que fa que la pesca  hagi sigut una activitat econòmica molt important al delta.

En aquesta activitat visitarem la pesquera, coneixerem de primera mà la feina dels pescadors que hi viuen i podrem observar el peix que capturen amb les seves arts de pesca centenàries.

Más información AQUÍ

 


 

“Un Delta de Sensacions”

 • Dies a concretar

“Un Delta de sensacions” és una nova visita on apel·lem als cinc sentits per descobrir el Delta quan es pon el sol.

Una visita on els sentits prendran protagonisme per endinsar-nos al Delta de l’Ebre des d’una perspectiva sensorial i autèntica per descobrir les arrels del Delta, la seva olor i el paisatge. Amb els cinc sentits descobrirem el Delta tot degustant, tocant, sentint, olorant i escoltant.

Inclou la visita a MónNatura Delta, una petita degustació gastronòmica amb copa de vi, per acabar gaudint finalment de la màgia de la posta de sol al Mirador 360º.

Més informació AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a MónNatura Delta de l’Ebre

lloc

Mónnatura Delta de l'Ebre
Llacuna de La Tancada Carretera del Poblenou del Delta a les Salines 43870 Amposta Montsià-Tarragona

Comarca:

Montsià
Telèfon:
977 053 801
E-mail:
info@monnaturadelta.com
Web:
http://www.monnaturadelta.com/ca/home/portada

Més informació

Més de 200 hectàrees del Delta de l’Ebre al coneixement de la natura.

Descobriu l’essència del Delta en família. “La visita dels menuts” està pensada per a que els més petits de la família puguin gaudir de l'entorn de MónNatura Delta, i alhora descobrir la riquesa d'aquest espai mitjançant la descoberta d'aus fascinants i activitats tradicionals úniques al Delta.Descobriu l’essència del Delta en família.MónNatura Delta de l'Ebre permet descobrir un entorn natural de gran riquesa en una de les zones humides més importants de l'Europa Occidental.Horaris de les visites guiades: Dissabtes i diumenges a les 10.30 horesImprescindible fer reserva prèvia.
Com arribar-hi
Des de Sant Carles de la Ràpita: Carretera direcció al Poblenou del Delta, vorejar aquesta població i seguir 5 km direcció a Platja del Trabucador.L’entrada es troba a mà esquerra.Des de Sant Jaume d’Enveja: Carretera direcció a Els Muntells (TV-3405) durant 15 km, abans de la urbanització Eucaliptus girar a la dreta direcció La Tancada i al final de la carretera, girar altre cop a la dreta. L’entrada es troba a 900 metres a mà dreta.CONEIX MÉS SOBRE MÓNNATURA DELTA DE L'EBREGuardarGuardarGuardarGuardarGuardar