ESTIULAVENTURA, A CAMPDEVÀNOL

4 circuits amb més de 60 jocs i una supertirolina de més de 80 metres

A partir de 3 anys

El participant, previ equipament i formació, es disposarà; a enfilar-se i progressar d’arbre en arbre tot superant els diferents jocs establerts.

El Parc d’Aventura disposa de diferents circuits segons alçada i edats.

ESTIULAVENTURA disposa de tots els requisits legals, tant de seguretat com d’assegurances a nivell d’accidents i responsabilitat civil. Segons Normativa Europea UNE EN15567-1 i UNE EN 15567-2 el parc obté; un certificat anual de la construcció i del manteniment de les instal·lacions i un estudi fitosanitari, per comprovar l’estat de salut de cada un dels arbres.

Es proporciona un equip de protecció individual (EPI) a tots els usuaris, obligat, per a poder pujar a qualsevol dels circuits del parc.

{vimeo}100407303{/vimeo}

Abans de començar els circuits d’aventura, els monitors explicaran el funcionament de les activitats i els equipaments amb la finalitat que tothom, de manera autònoma, tingui ben clar el sistema de seguretat del parc.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Estiulaventura

Carretera (GI-401), de Campdevànol a Gombrèn Km 3

Ripollès

Comarca:

Ripollès
E-mail:
info@estiulaventura.cat
Web:
http://www.estiulaventura.cat

Més informació

Zona d'aparcament

Zona de bar

Pagament amb efectiu

Preus especials per a grups a partir de 15 persones.

Horaris

A partir del 15 de setembre: caps de setmana, festius i reserves en dies laborables de 10 a 20 hores